Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Προφίλ Τέχνης

Το Wing Tzun (Wing Tsun) είναι μία κινεζική πολεμική τέχνη αυτοάμυνας η οποία αναπτύχθηκε πριν από 300 χρόνια από μια γυναίκα ονόματι Ng Mui. Φέρει δε το όνομα της πρώτης μαθήτριάς της, Yim Wing Tzun. Wing Tzun (Wing Tsun) μεταφράζεται ως "όμορφη άνοιξη" ή "διαρκής άνοιξη”. Τα κύρια σημεία του Wing Tzun (Wing Tsun) είναι η αύξηση της αμυντικής ικανότητας, καθώς και η διατήρηση και βελτίωση της υγείας σε φυσικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το Wing Tzun αυξάνει την σωματική και ψυχική ευελιξία και αναπτύσσει την ικανότητα αντίληψης. Χαρακτηρίζεται από απλότητα, προσήλωση στο στόχο, αποτελεσματικότητα και φυσικές κινήσεις. Χωρίς ακροβατικές κινήσεις και χωρίς κινήσεις που να απαιτούν υπερβολική δύναμη πραγματοποιούνται οι ρέουσες, μαλακές, παρόλα αυτά όμως πολύ αποτελεσματικές τεχνικές. Το Wing Tzun (Wing Tsun) εκμεταλλεύεται την εισερχόμενη δύναμη του αντιπάλου με υποχωρητικές/εύκαμπτες κινήσεις και κινήσεις τακτικής και την στρέφει εναντίον του.

Προφίλ Δασκάλου

Ο Μιχάλης Οικονόμου ξεκίνησε το 2000 με το Wing Tzun και το ολοκλήρωσε στον Sifu Niko το 2012. Έχει εργαστεί ως σωματοφύλακας και έχει την αντίστοιχη εκπαίδευση. Επίσης έχει εκπαιδευτεί και στο Esckrima.Το μεγαλύτερο μέλημα της οργάνωσης Wing Tzun Kung Fu-Δυνάμική Αυτοάμυνα είναι η διάδοση, σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, της πολυμορφίας της αυτοάμυνας Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu, ώστε να έχουν σε επικίνδυνες καταστάσεις ένα μέσο για την αυτοπροστασία τους, καθώς επίσης να προωθηθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους. Ένας άλλος στόχος είναι να διαδώσει ολόκληρο το αυθεντικό Wing Tzun (Wing Tsun) Kung Fu, χωρίς αποδυνάμωση των αρχών και των τεχνικών σε ενδιαφερόμενους μαθητές.


ΣΧΟΛΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Σταματίου Κουλοχέρη 9Α Τ.Κ. 19400, Μιχάλης Οικονόμου, Κιν. 6948 626 384
ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ: Ζαχαρίτσα 21, Στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ, Μιχάλης Οικονόμου, Κιν. 6948 626 384

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α. Ο. ΔΥΝAMIKΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Σταμ. Κουλοχέρι 9 Α, Κορωπί
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6948626384
E-mail: sm@dsdathens.gr
Website: http://www.dsdathens.gr
Facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AC%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82/252539904861193

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική