Σοφά λόγια

Επιλέξτε τον Δρόμο με προσοχή διότι η εργασία απαιτεί ολόκληρη την ζωή σας. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Aθλητικός Σύλλογος Σύγχρονων Πολεμικών Τεχνών Χανίων "ΣΚΟΡΠΙΟΣ"

Ο Μπουδάκης Δημήτρης είναι ο επικεφαλής εκπαιδευτής του αθλητικού συλλόγου "Σκορπιός". Διδάσκει καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 5:30 έως τις 11:00 και Σάββατο 12:00-14:00.


5th Level in FILIPINO COMBAT SYSTEMS KALI(2010)


Trainer of Kickboxing by IKF representative


2005(International Kickboxing Federation)


2nd Degree Black Belt in MFS KARATE (2007 by G.M.A.A.)


Στον σύλλογο διδάσκονται:


Filipino Combat Systems Kali


Τμήματα από 17 ετών και άνω.


Το Filipino Combat Systems είναι μια δυναμική, απόλυτα πρακτική και ρεαλιστική σύγχρονη μαχητική τέχνη Kali- Arnis -Eskrima που εξειδικεύεται στην μάχιμη χρήση και εφαρμογή του μαχαιριού-ων και του ραβδιού-ων και στην άοπλη αντιμετώπιση τους. Η τέχνη FCS Kali έχει ολοκληρωμένο κομμάτι άοπλης πάλης που ονομάζεται Panantukan, καθώς και ειδικό τμήμα εκπαίδευσης επίλεκτων μονάδων ασφαλείας που ονομάζεται FCS Tactical. Στα ανώτερα επίπεδα της τέχνης διδάσκονται Flexible Weapons όπως Whip(μαστίγιο) & Sarong/Malong(Παραδοσιακό Φιλιππινέζικο ένδυμα) καθώς και αγκιστρωτές λεπίδες Kerambit, Palm Stick(συρόμενο ραβδί) κ.α.


Full Contact - Light Contact


Το Μαχητικό - Δυναμικό άθλημα που κατέκτησε την δύση.


Τμήματα από 15 ετών και άνω.


Το KickBoxing γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 70 στην Αμερική σαν αποτέλεσμα της αυξανόμενης αγανάκτησης των φίλων των Πολεμικών Τεχνών για τα κυκλώματα των Αγώνων Καράτε.Είναι ένα μαχητικό σπόρ με ευθείες και κυκλικές πυγμές(Boxing) καθώς και ευθεία, πλάγια, κυκλικά και γυριστά λακτίσματα.


Παρόλο που το Kickboxing είναι άθλημα πλήρους επαφής, είναι απόλυτα ασφαλές για τον ασκούμενο-σπουδαστή καθώς οι αγώνες(και η προπόνηση) διεξάγονται με πλήρες προστατευτικό εξοπλισμό(Κάσκα, μασέλα, γάντια, σπασουάρ,καλαμίδες).


Semi Contact


Τμήματα παίδων (από 5,5 ετών και άνω) - Ενηλίκων (αντρών, γυναικών).


Το Semi Contact είναι ένα άθλημα που ξεκίνησε στην Αμερική την δεκαετία του '60 και εξαπλώθηκε ραγδαία σε όλο τον κόσμο. Την δεκαετία του 80 μέρα με τη μέρα κέρδιζε έδαφος έναντι των άλλων αθλημάτων αφού είχε διαμορφώσει πια τέτοια χαρακτηριστικά που το έκανε αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα των μαχητικών τεχνών.


Aikido


Το Aikido ιδρύθηκε από τον O'Sensei Morihei Ueshiba και διαδόθηκε μετά το 1950. Το Aikido είναι το αποτέλεσμα ενός έργου ζωής αφιερωμένης στη μελέτη πολλών παραδοσιακών πολεμικών τεχνών, τις οποίες ο ιδρυτής του Aikido ένωσε προς μια νέα κατεύθυνση. Σκοπός του ήταν να δημιουργήσει ένα κόσμο ειρήνης και συνειδητότητας και το Aikido είναι ο δρόμος για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Σήμερα αυτές οι πειθαρχίες, που έχουν τις ρίζες τους στις αρχαίες τεχνικές των Σαμουράι, παρέχουν μια σύγχρονη προπόνηση που αποσκοπεί σε προσωπική ανάπτυξη σε αρμονία με τους νόμους της φύσης.


Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Aθλητικός Σύλλογος Σύγχρονων Πολεμικών Τεχνών Χανίων Aθλητικός Σύλλογος Σύγχρονων Πολεμικών Τεχνών Χανίων Aθλητικός Σύλλογος Σύγχρονων Πολεμικών Τεχνών Χανίων Aθλητικός Σύλλογος Σύγχρονων Πολεμικών Τεχνών Χανίων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Πολυχρονίδη 29 & Βενιζέλου, Χανιά
Τηλέφωνο: 2821043823
Fax:
Κινητό: 6979009989
E-mail: info@scorpionclub.com
Website: http://www.scorpionclub.com
Facebook:

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Challenger custom sportwear
TCMA
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική