Σοφά λόγια

Κάνε ότι μπορείς με ότι έχεις από εκεί που βρίσκεσαι.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΗΣ
Το Βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου είναι μία πολεμική τέχνη η οποία κατάγεται από την Ιαπωνία αλλά εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε στην Βραζιλία κυρίως από την οικογένεια Gracie. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν ο Royce Gracie νίκησε σε αγώνες χωρίς όρους αθλητές διφόρων πολεμικών τεχνών. Το Βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου είναι πλέον σήμερα η πιό ταχέως αναπτυσόμενη πολεμική τέχνη στον κόσμο αφού εκτός από μία αποτελεσματική μέθοδος αυτοάμυνας, έχει εξελιχθεί και σε ένα ακίνδυνο μαχητικό σπορ με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν ,ανθρωποι κάθε ηλικίας και φύλου.

Στον Σύλλογο μας διδάσκουμε το Βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου έτσι όπως ορίζει η Ribeiro jiu jitsu Association και υπό την επίβλεψη των παγκόσμιων πρωταθλητών Saulo και Xande Ribeiro.

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για σωματική άσκηση, εκτόνωση απότην καθημερινότητα δημουργία φιλικών σχέσεων με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα,,γνώση αυτοάμυνας,τόνωση αυτοπεποίθησης,έλεγχο άγχους και στρες, και – γιατί όχι – την συμμετοχή σε αγώνες.

Στα παιδικά μας τμήματα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ηθική διαοαιδαγώγηση των αθλητών μας διδάσκοντας τους τις 6 ηθικές αρχές του Ribeiro jiu jitsu : Σεβασμός, Πειθαρχία,Οικογένεια, Αφοσίωση, Τιμή και Θετική σκέψη.

Οι προπονήσεις γίνονται σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον όπου επικρατεί ο σεβασμός προς τον συναθλητή, η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση του Δασκάλου.

ΠΡΟΦΙΛ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
Επικεφαλής προπονητής του Συλλόγου μας είναι ο Τάσος Λουφαρδάκης ο οποίος έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε διάφορες πολεμικές τέχνες (Καράτε, Ταεκβοντό, Muay Thai) ενώ είναι κάτοχος Μαύρης ζώνης στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου. Ο Σύλλογος μας είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης Ribeiro jiu jitsu Association, ενώ είναι και μέλος της αναγνωρισμένης από το Κράτος Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.ΖΖ).

Αν θέλετε να μάθετε να μάθετε περοσσότερες πληροφορίες επισκευθείτε τα site fci.gr και ribeirojiujitsu.com ή ελάτε να μας βρείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται επί της οδού Συβρίτου 3 στα καμίνια.

Φωτογραφίες

Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣΑ.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣΑ.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣΑ.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣΑ.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣΑ.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣΑ.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΛΑΒΡΥΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Συβρίτου 3, Καμίνια, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:
Fax:
Κινητό: 6937825264
E-mail: rjjcrete@gmail.com
Website: http://www.fci.gr
Facebook: https://www.facebook.com/iraklio.brazilianjiujitsu?ref=br_rs

Αναζήτηση

Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Challenger custom sportwear
TCMA
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική