Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Πάλης μικρών ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στο Ρέθυμνο

εικόνα άρθρου
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Πάλης μικρών ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στη διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη, αλλά να δώσουν και πολύτιμους αγώνες.

Εκτός από τους Ελληνες πρωταθλητές συμμετείχαν αθλητές από τη Μολδαβια το Ουζμπεκιστάν, την Ιταλία την Ουκρανία και την Αγγλία.

Ο ΑΠΟΡ που είχε αναλάβει τη διοργάνωση, εκτός από αγώνες υψηλού επιπέδου, φρόντισε οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί να γνωρίσουν τις ομορφιές του Ρεθύμνου, καθώς είχε προγραμματιστεί ξενάγηση στην πόλη.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ Στέργιος Λεωνάκης και πολλοί Ολυμπιονίκες.

Το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια συνδιοργάνωσε ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου, η Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης, η Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου.

Χορηγοί αγώνων

ΜΕΓΑ ΔΩΡΗΤΗ: Μότορ Όιλ Hellas, ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ: Όμιλος Grecotel, Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης-NDF, ΧΟΡΗΓΟΙ: Creta Farms ABEE, Rethymno Residence Γιώργος Μαραβελάκης, Μύλοι Κρήτης Α.Ε., Φούρνος Αποστολάκη, Πρίμα Πλώρα the FOOD Experience, Zωοτροφές Κρήτης Α.Β.Ε.Ε., Γαλακτοκομική Κρήτης Α.Ε, Αντώνιος Φραγγεδάκης Εμπόριο Χαρτικών Max, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA, creta24.gr ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES

Από Δ.Τ. της ΕΛΟΠ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι