Έναρξη του νέου καναλιού του aikido monastiraki dojo στο YouTube

εικόνα άρθρου
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου μας καναλιού στο YouTube!

Από αυτή τη θέση θα ασχοληθούμε με προβληματισμούς και λύσεις που απασχολούν τους ασκούμενους στο δρόμο της αρμονίας.Με σύντομα snapshot clips χαρακτηριστικής αισθητικής και με απλό και κατανοητό τροπο θα ρίχνεται ο προβολέας της γνώσης σε συγκεκριμένα σημεία. Έτσι ακόμα και τα άτομα που δε γνωρίζουν aikido θα μπορούν να πειραματιστούν με ασφάλεια στην εφαρμογή τους. Προσεχώς θα δημοσιευτεί και το πρώτο μίνι επεισόδιο.

Σε αυτό το εισαγωγικό art video, παρουσιάζονται στιγμιότυπα από μια ημέρα καθημερινής εξάσκησης σε όπλα και άοπλες τεχνικές. Ο πολιτιστικός τύπος ενωμένος με την ελεύθερη αυτοσχεδιαστική κίνηση εκδηλώνεται άμεσα στην ομαλή καλλιέργεια των βασικών ενστίκτων και της σωστής παιδείας πολεμικών τεχνών.

Η πράξη συναντά τη θεωρία μέσα σε ένα χωνευτήρι υψηλών ηθικών αξιών, εξελικτικής ανθρωπολογίας και διαχείρισης θυμού και φόβου.
Η προσέγγιση αυτή πραγματώνεται βαθμιαία σε ένα ευχάριστο πρίσμα αδιάκοπης εξάσκησης και βαθιάς μελέτης.

To aikido προσεγγίζεται ως τέχνη και θεραπεία μέσω του πνεύματος ενός ισορροπημένου νου ο οποίος μεταξύ του θριάμβου και της συντριβής επιλέγει την ελευθερία και την αγάπη .
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι