21ο SHOTO CUP

εικόνα άρθρου
Με την συμμετοχή 174 Καρατέκα οι οποίοι προέρχονταν από 9 Dojo πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 το 21ο Kata Shoto Cup. Ο πιο μακροχρόνιος θεσμός του Ελλαδικού και του Κυπριακού Shotokan – Karate έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μάκρης. Διοργανωτές ήταν οι δάσκαλοι Σάββας Μαστραππάς και Δημήτρης Αποστολάτος καθώς και ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Οργάνωσης Shotokan – Fudokan Καράτε» κ. Χαράλαμπος Δούρος.
Οι αγώνες κύλισαν σε αθλητοπρεπές και φιλικό κλίμα και όλοι οι νεαροί και νεαρές καρατέκα που έλαβαν μέρος έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με πολλά μετάλλια!
Τα Dojo που έλαβαν φέτος μέρος ήταν τα ακόλουθα: YUUKIKAN Dojo (Προπονητής ο κ. Κώστας Μουρούτσος) “Fudokan ΚΕΡΑΤΕΑΣ” και «Σύλλογος Αυτοάμυνας Λαυρίου» (Andriano Ferrari), Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΙΣΘΜΙΑΣ Κορινθίας (Θ. Καρσιώτης και Τ. Γεωργίου), Α.Σ. Champion Academy (Αντώνης ΜΝΤΑΟΥΑΡ), Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Λάρνακας – Κύπρου (Τάσος Βασιλείου), Σύλλογος way of life (Κωνσταντίνος Νικηφόρος), Α.Ο.Κ. «ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ» (Σάββας Μαστραππάς), Σύλλογος Νέας Μάκρης (Δημήτρης Αποστολάτος).
Το 21ο Shoto Cup έγινε ταυτόχρονα με το 1ο KOBUDO CUP
Έναρξη για αγώνες KOBUDO (Οκιναβέζικα όπλα) έγινε αρκετά καθυστερημένα, χρονικά σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο… αλλά έγινε… στις 9 Δεκεμβρίου 2012!
Ιστορικά γράφοντας λοιπόν οι πρώτοι αγώνες KOBUDO με την επωνυμία 1ο KOBUDO CUP (κατηγορία BO) διεξήχθηκαν στο πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο της Νέας Μάκρης. Διοργανωτές ήταν οι Sensei Κατερίνα Λουκοπούλου και Σάββας Μαστραππάς.
Συμμετείχαν 5 αθλητές που για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματά τους, οι εξής: Αντριάνο Φερράρι, Άγγελος Δαμιανίδης, Αμφίσα Zakhenkina, Νικόλαο Θεοδώρου και Κωνσταντίνος Πούλος ο οποίος ήταν και ο νικητής των αγώνων.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι