Σοφά λόγια

Όλα όσα έχουν αρχή έχουν και τέλος. Συμφιλιώσου με αυτό και όλα θα πάνε καλά. (Βούδας)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ημέρα γνωριμίας με το Τάι Τσι και Τσι Κουνγκ στο Ηράκλειο

Ημέρα γνωριμίας με το Τάι Τσι και Τσι Κουνγκ στο ΗράκλειοΤο Aikido Dojo Ηρακλείου διοργανώνει ημέρα γνωριμίας με το Τάι Τσι και Τσι Κουνγκ το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12:00.

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και σωματικής κατάστασης και όλοι μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν φορώντας άνετα ρούχα.

Τοποθεσία: Λεβήνου 62α, Θέρισσος, τηλ. επικοινωνίας: 6973749523

Λίγα λόγια για την τέχνη
Η «Τέχνη της Ενέργειας» (Art du Chi) είναι ένα σύστημα άσκησης που βασίζεται σε παραδοσιακές τέχνες και τεχνικές, βελτιώνει την υγεία και προσφέρει ευεξία. Περιλαμβάνει συγκεκριμένες στάσεις και κινήσεις του σώματος και τεχνικές αναπνοής. Η ευγενική, ρυθμική κίνηση των QiGong (Τσι-Κογκ) και του Tai-qi Juan (Ται Τσι Τσουάν) βοηθάει στη μείωση του στρες, στην ανάπτυξη της συγκέντρωσης, αυξάνει την ζωτικότητα, βελτιώνει την αναπνοή, την κυκλοφορία του αίματος και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το σώμα αποκτά ευλυγισία, το μυϊκό σύστημα δυναμώνει, οι αρθρώσεις απελευθερώνονται και το νευρικό σύστημα χαλαρώνει. Οι εξειδικευμένες ασκήσεις qi ( ενεργειακές ασκήσεις) βοηθούν στη αναζωογόνηση της ενέργειας στο σώμα, στην αντιμετώπιση της στασιμότητας ή της ανεπάρκειας της ενέργειας που συχνά οδηγούν σε προβλήματα υγείας. Μας βοηθάει να είμαστε παρόντες και γειωμένοι, να αποκτούμε συνείδηση του σώματός μας, των σκέψεων και των συναισθημάτων μας.

Λίγα λόγια για την δασκάλα
Η Καλλιόπη Κλώντζα γεννήθηκε στην Κρήτη. Έκανε σπουδές στην Κοινωνική Εργασία και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Η προσωπική της αναζήτηση για σωματική έκφραση και ευεξία ξεκίνησε το 2003 με μαθήματα χορού και γιόγκα. Από το 2007 έως σήμερα συνεχίζει τη σπουδή του Tai Ji Quan και των Qigong της Σχολής ‘Art Du Chi ‘ (H Τέχνη της Ενέργειας, Σχολή του Εσωτερικού Δρόμου), μέθοδος Vlady Stevanovits με πιστοποιημένους δασκάλους της Σχολής στην Ελλάδα και εξωτερικό και διδάσκει Qigong, Tai Ji (στυλ Yang) και τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης με εξουσιοδότηση της Σχολής Art du Chi. Περισσότερες πληροφορίες για τη μέθοδο Stevanovits: http://www.artduchi.com/int/fr

Από το 2012 ασκεί επαγγελματικά το shiatsu bodywork.

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
AIKIDO DOJO HERAKLION
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
Challenger custom sportwear
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική