Χρυσό μετάλλιο για τον Α.Σ Δόξα στο πανελλήνιο κύπελλο Ταεκβοντό

εικόνα άρθρου
Την πρώτη θέση στο Α Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής 23-25 Νοεμβρίου κατέκτησε η Χατζιάρα Μαρία στην Κατηγορία -57 κιλά Γυναικών.
Στην πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση για τη φετινή περίοδο η αθλήτρια του Α.Σ. Δόξα έκανε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια που την οδήγησαν στην κορυφή του βάθρου.
Βρισκόμενη σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κέρδισε με ευκολία τις αντιπάλους της και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο.
Σε εξίσου άρτια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η Λίλα Θεοδώρα , πέντε συνεχόμενες φορές Πανελληνιονίκης που αγωνίστηκε στην κατηγορία των Νεανίδων.
Στην κατηγορία των Εφήβων έως 59 κιλά, αγωνίστηκε ο αθλητής Παπαρηγόπουλος Αλέξης όπου μετά από τρεις εντυπωσιακές αναμετρήσεις έφτασε μια ανάσα από τα μετάλλια.
Στο πλευρό των αθλητών βρισκόταν ο προπονητής της ομάδας Παπαδάτος Ανδρέας που δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους, στα τερέν της Βορείου Ελλάδος.
«Οι αθλητές προπονούνται συστηματικά από τις αρχές Σεπτέμβρη και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την αγωνιστική τους προετοιμασία.
Η συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο ήταν ένα ουσιαστικό τεστ πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο στην Αθήνα και στο οποίο για ακόμα μια φορά θα πρωταγωνιστήσουν διεκδικώντας την Πρώτη Πανελλήνια θέση».

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι