Πτυχία και πιστοποιήσεις από την Α΄Ακαδημία Γου Σου Κουνγκ Φου στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της πρώτης ακαδημίας ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπό της αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.
Το Σαββάτο, 4 Ιουνίου διεξήχθησαν οι γραπτές εξετάσεις της ακαδημίας, με μεγάλη επιτυχία από την πλευρά της διοργάνωσης αλλά και από την πλευρά των υποψηφίων-συμμετεχόντων. Την Κυριακή 5 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των κάτωθι πιστοποιήσεων: Α. Διαιτητών κριτών, (Γ, Β, Α κατηγορίας) στο άθλημα SANDA Β. Των μαύρων ζωνών και duan του αθλήματος SANDA Γ. Της επιτυχούς ολοκλήρωσης της πρώτης ακαδημίας ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.

Οι υποψήφιοι είχαν την τιμή να παραλάβουν τα πτυχία τους από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. κο Λάμπρο Σταμούλη καθώς και τον κο Στέφανο Τσίφκα, αντιπρόεδρο του Δ.Σ. στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε σε χώρο εστίασης στην Περαία, από τα μέλη του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος, κο Χαυτίκη Κωνσταντίνο και κα Μαρία Παντελίδου. Προηγήθηκε ομιλία του προέδρου της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ, ο οποίος, συνοπτικά, αναφέρθηκε στην ποιότητα των προπονητών αλλά και των ασκούμενων στο ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, όπως επίσης στην διάθεση για βελτίωση και ανάπτυξη των αθλημάτων του SANDA και QINGDA. Υπογράμμισε, επίσης, πως όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, σε μια κοινή προσπάθεια, θυμίζοντάς μας ένα ρητό του Κομφούκιου : «Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του, ο κατώτερος άνθρωπος, από τους άλλους». Στη συνέχεια, ο κος Τσίφκας Στέφανος, παίρνοντας το λόγο, σημείωσε πως αθλήματα δεν είναι μόνο αυτά που συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερο κοινό (σ.σ. μπάσκετ, ποδόσφαιρο), αλλά ιδιαιτέρως, αυτά που είναι πιο ιδιαίτερα σε απαιτήσεις φυσικής κατάστασης, προπονητικής, φιλοσοφίας. Κλείνοντας, ο κος Κωνσταντίνος Χαυτίκης και η κα Μαρία Παντελίδου ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες, ενώ δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν την επιτυχημένη αυτή ακαδημία και στο μέλλον.

Διοργανωτές, συμμετέχοντες, επίσημοι καλεσμένοι, σ’ ένα κλίμα φιλίας και αρωγής μεταξύ τους, όπως άλλωστε είναι και το πνεύμα του ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι μετά από 6 μήνες μαθημάτων, δώσαμε την υπόσχεσή μας για την επόμενη συνάντηση, πλέον, στο σχολείο της ΓΓΑ. Ο Πρόεδρος, κος Σταμούλης, ανακοίνωσε ότι έχει κατατεθεί ο φάκελος και ότι περιμένουμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης. Μερικές μόνο λέξεις μπορούν να περιγράψουν αυτό: ενθουσιασμός, προθυμία αλλά κυρίως, σεβασμός. Σας ευχαριστούμε όλους.

Επιστολή των διοργανωτών στον Οδηγό.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι