Σοφά λόγια

Κάνε ότι μπορείς με ότι έχεις από εκεί που βρίσκεσαι.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώνεται η Ακαδημία Γου Σου Κουνγκ Φου

Ολοκληρώνεται η Ακαδημία Γου Σου Κουνγκ Φου Σας ανακοινώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο ΣΤ΄ και τελευταίος κύκλος της πρώτης ακαδημίας ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, στο Καυτανζόγλειο στάδιο (αίθουσα 33) στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 10.00 μ.μ. θα διεξαχθούν οι τελικές εξετάσεις, οι οποίες θα αφορούν μέρη της διδαχθείσας ύλης που έχει παραδοθεί στους πέντε κύκλους που προηγήθηκαν. Την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 12.00 μ.μ. θα ακολουθήσει δεξίωση στο Ραβαίσι (Περαία -Θεσσαλονίκης) για την απονομή πτυχίων των επιτυχόντων στις εξετάσεις και απονομή πτυχίων των διαιτητών- κριτών. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί απονομή πτυχίων των μαύρων ζωνών στο άθλημα του SANDA από την προπονήτρια του κλιμακίου Μαρία Παντελίδου.
Την εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του ο πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. Κύριος Λάμπρος Σταμούλης, θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου του κλιμακίου Κωνσταντίνου Χαυτίκη αναφορικά με την διεξαγωγή της ακαδημίας. Επίτιμοι καλεσμένοι και διδακτικό προσωπικό θα παρευρεθούν για τις απονομές.

Από επιστολή των διοργανωτών στον Οδηγό

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική