Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Φούντοκαν Σότοκαν Καράτε

εικόνα άρθρου
Στο κλειστό γήπεδο του Λαυρίου έγινε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 η ετήσια Πανελλήνια διοργάνωση του Fudokan – Shotokan Karate. Το «6ο Dr. Ilija Jorga Soke Cup» διοργανώθηκε από την «Ελληνική Οργάνωση Fudokan» και τον «Αθλητικό Σύλλογο Λαυρίου». Οι κανονισμοί με τους οποίους διεξήχθηκαν οι αγώνες ήταν αυτοί του παραδοσιακού καράτε που τους εφάρμοσε με υποδειγματική ευθυκρισία το σώμα των διαιτητών της Ελληνικής Fudokan.

Έλαβαν μέρος εκτός από τα Dojo της Ελληνικής Fudokan και ο Σύλλογος Fudokan Karate από τον Ύψωνα της Κύπρου του sensei Κύπρου Πόρακου αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.. πολυνίκης Σύλλογος ανεδείχθη το Dojo «ΚΟΝΔΟΡΕΣ» του sensei Καυκόπουλου.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα Kata των γυναικών κέρδισε η Φανή Πράσινου, τα Kata των ανδρών ο Διονύσης Τσάσης και το Kumite των ανδρών ο Βασίλης Κουμανιώτης.

Όμως οι πραγματικοί πρωταθλητές ήταν τα τέσσερα αγόρια που συμμετείχαν στην κατηγορία ΑΜΕΑ (Άτομα με Ειδικές Ανάγκες), Άτομα μεγάλης θέλησης όπως πολύ ορθά είπε ο εκπρόσωπος του συλλόγου του Λαυρίου κ. Φίλιππος Καναγκίνης τα οποία έδωσαν για δεύτερη φορά φέτος μάθημα ζωής σε όλους τους παρευρισκομένους, καρατέκα και φιλάθλους.

Τα παιδιά ήταν οι: Κ. Πλουμιστός, Γ. Ακριτίδης, Ι. Παπανδρέου και Π. Μπαϊραμίδης.

Η εκδήλωση έληξε με την επίδειξη του ομαδικού Kata Sochin και του Bunkai του (ανάλυσης) όπως το παρουσίασε η εθνική ομάδα (Ζιμπουλιάς Ν., Τσάσης Δ. και Κουμανιώτης Β.) στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Fudokan Karate το οποίο διεξήχθη στο Βελιγράδι τον Δεκέμβριο του 2015.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι