Αυστραλία: Μετάλλια στο Παγκόσμιο skif από την εθνική καράτε

εικόνα άρθρου
Mε το βλέμμα στα μετάλλια έφτασε στο Σίδνεϊ η αποστολή της εθνικής ομάδας καράτε για να συμμετάσχει στο 11o παγκόσμιο πρωτάθλημα skif στο οποίο θα λάβουν μέρος πάνω από 1000 καρατέκα από περισσότερες από 60 χώρες. Ειδικός προσκεκλημένος ο μύθος του καράτε δάσκαλος Καναζάουα Χιροκάζου (επικεφαλής της Shotokan Karate-do International Federation).Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σίδνεϊ έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει σταθμό για το καράτε στη χώρα μας. Η 20 μελής εθνική ομάδα με αρχηγούς αποστολής τον Κώστα Παππά και τον Νίκο Γιδάκο , chief instructor τον Κεύβαν Γκάζι, Νίκο Ζαρουχλιώτη και τον πρόεδρο του ελληνικού skif Σωτήρη Τζανάκο διεκδικούν τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή μεταλλείων.
Με ανταπόκριση από την Αυστραλία ο Κώστας Παππάς δηλώνει:
Έχουμε έρθει για να συμμετάσχουμε σε μία πραγματική γιορτή του καράτε όπου καρατέκα όλων των ηλικιών και από όλο τον κόσμο καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους! Όπως ξέρετε έχουμε προετοιμαστεί εδώ και ένα χρόνο σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε με μετάλλιο! Σε αυτό το πρωτάθλημα, που θα προσελκύσει τους καλύτερους μαχητές στο kumite και στο kata, θα δείξουμε την ταχύτητα, τη δύναμη και την ενέργεια στα πλαίσια των αρχών και του budo καράτε.
Και συμπληρώνει:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ καθότι προσφέρει σε εμένα και στον συνάδελφο Γιώργο Μπαλωμένο υποτροφία για το 2ο έτος στην ειδικότητα προπονητικής. πραγματικά χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό έχουμε ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και προπονητικά. Επίσης ευχαριστώ την εταιρία Collagen Power που εισάγει το υγρό πόσιμο κολλαγόνο (www.collagenpower.gr) για την συνεχή στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά της.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι