2ο Εσωτερικό πρωτάθλημα του συστήματος Choy Lee Fut

εικόνα άρθρου
Δάσκαλοι και μαθητές των σχολών Choy Lee Fut συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Λυγουριού την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιώντας το 2ο Εσωτερικό πρωτάθλημα του συστήματος Choy Lee Fut. Ένα γεγονός αυτού του είδους που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε ακριβώς τις 10.00 το πρωί και τελείωσε στις 3.00 το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Εκατόν ογδόντα (180) μαθητές από τις σχολές Ναυπλίου , Άργους, Κρανιδίου, Λυγουριού και Ίλιον (Αθήνα) διαγωνίστηκαν σε 44 κατηγορίες Ταολού, 73 αγώνες kick, point και proam sanda. Πεντακόσιοι περίπου γονείς και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων γέμισαν ασφυκτικά το γυμναστήριο του Λυγουριού, χειροκροτώντας και επιβραβεύοντας τους αθλητές.

Στην έναρξη του πρωταθλήματος το λόγο πήρε ο δάσκαλος Λαμπάδας ( εκπρόσωπος του Hellas Choy Lee Fut) ευχαρίστησε τους γονείς και τους αθλητές που συμμετέχουν, ευχαρίστησε τον δάσκαλο Ελευθερίου για την βοήθεια του ως κριτής, τους υπόλοιπους δασκάλους και κριτές και φυσικά τους εθελοντές του τουρνουά.
Μια μικρή επίδειξη κατά τη διάρκεια του τουρνουά προς τιμή των παραβρισκόμενων, έγινε από αντιπροσωπευτικές ομάδες των σχολών. Η σχολή Ναυπλίου παρουσίασε τον παραδοσιακό χορό του λιονταριού, και εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι η σχολή μας είναι από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που έχουν ομάδα lion Dance. Η σχολή Κρανιδίου παρουσίασε ένα ομαδικό Ταολου με όπλα, η σχολή Λιγουριού, στοχομαχίες, και η σχολή Άργους ένα ταολού λόγχης.

Η οργανωτική επιτροπή βράβευσε με αναμνηστικές πλακέτες , τον Δήμαρχο Επιδαύρου, κ. Κώστα Γκάτζο που τίμησε με την παρουσία του το πρωτάθλημα, τον Πολιτιστικό σύλλογο «καββαδία», τον Πολιτιστικό σύλλογο Αρχ. Επιδαύρου, και τον αθλητικό σύλλογο «κλέων» για την πρόσφορά στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Επίσης αναμνηστικά εδόθησαν στους δασκάλους, Λαμπάδα Θεόδωρο, Ελευθερίου Κυριάκο, Κοκκινάκη Άννα, Ταμπουρατζή Βαγγέλη, Δέδε Γιάννη, Παναγιωτάκη Δημήτρη, Πανόπουλο Βαγγέλη, Ζαμπετάκη Αντέλλα και στους κριτές, Κωσταλάμπρο Βατίστα, Σταθόπουλου Γεώργιο, Λαμπάδα Κων/νιο, Μιτσινίγκο Παναγιώτη και Λαμπάδα Χ. Μαρία.

Οι νικητές των κατηγοριών βραβεύτηκαν με βαρύτιμα μετάλλια και όλοι οι αθλητές με δίπλωμα συμμετοχής.

Το 3ο πρωτάθλημα Choy Lee Fut, μετά από πρόταση την κ. Κοκκινάκη, αποφασίστηκε να διοργανωθεί στις 30 Απρίλιου 2017, στο Άργος.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι