Ολοκληρώθηκε ο πέμπτος κύκλος της Ακαδημίας Γου Σου Κουνγκ Φου

εικόνα άρθρου
"Γνωρίζοντας ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας και το σώμα μας", θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του Ε΄κύκλου της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στη Θεσσαλονίκη.
Το διήμερο 14-15 Μαϊου,ακόμα περισσότερο, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου Κυρίου Κωνσταντίνου Χαυτίκη, πέρασε με μια πιο ουσιαστική εμβάθυνση στην κινησιολογία, την σωστή αναπνοή, την αρμονία που προσφέρει του ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, σπρώχνοντας μας να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον εαυτό μας.Αυτό άλλωστε δεν είναι και το νόημα των πολεμικών τεχνών;
Αυτή η συνεχής εξάσκηση, η εκμάθηση, η πειθαρχία. Προπονητές μέσα από τόλο το φάσμα των στυλ του ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ,ολοκλήρωσαν με συνέπεια και σοβαρότητα τους κύκλους της ακαδημίας που ανέλαβε τη διοργάνωσητο κλιμάκιο της Β. Ελλάδας, υπό την αιγίδα και εποπτεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ,της μόνης επίσημα αναγνωρισμένης ομοσπονδίας ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στην Ελλάδα από την Γ.Γ.Α.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε βασικά Ji BenGong ασκήσης ευλυγισίας και Taolu από το σύστημα Chang Quan και Tai Chi Quan. Το επόμενο και τελευταίο ραντεβού είναι τον Ιούνιο, όπου μετά το πέρας των εξετάσεων με τους προπονητές, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των πτυχίων της Ακαδημίας.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι