Νέες επιτυχίες για τον Πρωτέα Ιωαννίνων στο Πανευρωπαϊκό Ταεκβοντό

εικόνα άρθρου
Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε από τις 11-17 Aπριλίου 2016 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών. Ένα πάρα πολύ επιτυχημένο και πολύ δυνατό Πρωτάθλημα με πολλούς αθλητές και πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Η Εθνική μας ομάδα με 18 χρυσά, 20 αργυρά και 26 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα κατέκτησε την 3η θέση στην γενική κατάταξη των μεταλλίων ανάμεσα από 900 αθλητές από 33 Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Λαμπρίδου 4, 6945262661) έδωσε το παρόν στην Εθνική ομάδα με τον Γιαννιώτη Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Παπαδιώτη Γεώργιο και την Αθλήτρια του Γιαννιώτικου Συλλόγου Μαρία Λεκατσά. Για ακόμη μια φορά έκαναν περήφανους τον Σύλλογο τους και την πόλη μας με τις διακρίσεις και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κατέκτησαν συνολικά 1 Χρυσό 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο μετάλλιο στα ομαδικά αθλήματα και μία 4η Θέση στην κατηγορία έως 63 κιλά Γυναικών.

Πιο αναλυτικά:
Λεκατσά Μαρία : Στην κατηγορία Γυναικών έως 63 κιλά κατέκτησε την 4η θέση στο ατομικό αγώνισμα της μάχης (Sparring ). Η τρείς φορές παγκόσμια Πρωταθλήτρια ( Χρυσό 2012,2014 και Αργυρό 2015 ) και σε Πανευρωπαϊκά ( ένα ασημένιο 2015 και ένα Χάλκινο 2013.) δεν βρέθηκε στη μέρα της και χάνοντας από την Ρωσίδα Πρωταθλήτρια ( η οποία κατέκτησε την Πρώτη θέση ) πρίν τα μετάλλια, έμεινε εκτός Βάθρου και στην τέταρτη θέση της κατηγορίας. Την επόμενη μέρα επέστρεψε πιο δυναμικά και μαζί με τις συναθλήτριές της κατέκτησε 1 Χρυσό στα τεστ δύναμης, 1 Ασημένιο στις εναέριες τεχνικές και 1 χάλκινο στις ομαδικές μάχες.
Ο προπονητής του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, και Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε:

«Για ακόμη μια φορά αποδείξαμε ότι το επίπεδο του συλλόγου μας είναι κορυφαίο. Οι αθλητές μας εδώ και χρόνια κάνουν τον σύλλογό μας και την πόλη μας περήφανους τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Έχουμε διάρκεια στις επιτυχίες, πάντα υψηλούς στόχους και δίκαια χαρακτηρίζουμε τον Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ως τον Σύλλογο των Πρωταθλητών!

Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά χωρίς τραυματισμούς και πιστεύω πως αν είχαμε και λίγο τύχη στις κληρώσεις θα είχαμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την αθλήτρια του συλλόγου μας που παρότι δε μας βγήκε το ατομικό της αγώνισμα δε το έβαλε κάτω και επέστρεψε δυναμικά την επόμενη μέρα αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι μεγάλη αθλήτρια και δε πτοείτε από ένα κακό αποτέλεσμα. Επόμενος στόχος των αθλητών του συλλόγου μας είναι η Πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην Άντρια της Ιταλίας. Έτσι λοιπόν για την αγωνιστική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων του Συλλόγου μας συνεχίζεται η προσπάθεια καθώς στις αρχές Ιουλίου είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο.

Ξεκινάει λοιπόν ένας νέος κύκλος προετοιμασίας των αθλητών μας με στόχο πάντα να είμαστε παρόντες και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερους Γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα και με μεγαλύτερες παγκόσμιες διακρίσεις!».


×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι