Το 16ο Πανελλήνιο σεμινάριο Χαπκίντο με ένα θρύλο των πολεμικών τεχνών

εικόνα άρθρου
Ένα μεγάλο γεγονός έρχεται για την ιστορία του Χαπκίντο και για τον χώρο των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, καθώς προσκεκλημένος και διδάσκων στο 16ο Πανελλήνιο σεμινάριο Χαπκίντο στις 20 και 21 Μαΐου 2016, θα είναι ο Grand Master Hwang In Shik!

Ένας θρύλος του Χαπκίντο καί των πολεμικών τεχνών! Ενας Grand Master υψηλού επιπέδου!Ο Grand Master Hwang In Shik δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι γνωστός από όλους τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών !Mετά τήν μεγάλη μορφή του Χαπκίντο G.M Kwang Sik Myung o οποίος εδραίωσε το Χαπκίντο στην Ελλάδα μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο , ο επόμενος Μεγάλος Δάσκαλος τού Χαπκίντο πού επισκέπτεται την χώρα μας ειναι ο Grand Master Hwang In Shik.

Η World Hapkido Federation σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο , διοργανώνει αυτό το σεμινάριο ανοιχτό για όλους τους ασκούμενους και φίλους των πολεμικών τεχνών!

Η World Hapkido Federation υπερήφανα ανακοινώνει το "Hapkido Revelations" (Αποκαλύψεις Χαπκίντο). Ένα ανοιχτό διεθνές σεμινάριο, παραδιδόμενο από μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες των πολεμικών τεχνών, τον Grandmaster Hwang In Sik.
Πρωτοπόρος στις πολεμικές τέχνες, τόσο στον κινέζικο κινηματογράφο όσο και στο Χαπκίντο τα τελευταία εξήντα χρόνια, ο Grandmaster Hwang, με τη δεξιοτεχνία και τη διορατικότητά του θα είναι στη διάθεσή σας για μία σπάνια διήμερη διδακτική συνεδρία: Παρασκευή 20 Μαΐου και Σάββατο 21 Μαΐου 2016.

Θα εμβαθύνει στην ιστορία του Χαπκίντο, την ερμηνεία της παλιάς διδασκαλίας και την εφαρμογή της στη σύγχρονη εποχή. Πάνω στην τεχνική του Χαπκίντο, ο Grandmaster Hwang αναφέρει: "Ας επικεντρωθούμε στις τεχνικές που απλά λειτουργούν: Δεν έχουμε σκοπό να εισέλθουμε στη σπηλιά της τίγρης, παρ' όλα αυτά πολλές τεχνικές αφορούν ακριβώς αυτό!" Το σεμινάριο αυτό πρόκειται να είναι μια διαφωτιστική διατριβή πάνω στη δύναμη του Κι, και τον εκμοντερνισμό του Χαπκίντο.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου, θα λάβει επίσης χώρα η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Grandmaster Hwang, στο οποίο αποκαλύπτει την προσέγγιση και τη μεθοδολογία του, ακολουθούμενη από ελεύθερες ερωταπαντήσεις καί επιδείξεις.

Η συνεργασία του Grandmaster Hwang με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χαπκίντο ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το μέτωπο του τοπίου των πολεμικών τεχνών, ενισχύοντας την παράδοση της Ομοσπονδίας ως τον πρώτο παγκόσμιο οργανισμό του είδους.

Δηλώσεις συμμέτοχής ευκολά και στην http://worldhapkidofederation.com

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι