Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό(ITF) στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
Στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 11-17 Απριλίου 2016 , το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO ITF Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών για το 2016.

Πάνω από 1000 Αθλητές και Αθλήτριες από 33 Χώρες θα δώσουν το παρόν διεκδικώντας ένα μετάλλιο σε αυτό το πρωτάθλημα που από τη συμμετοχή και μόνο θεωρείται από τα πιο πετυχημένα των τελευταίων ετών.Το Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ (Paok Sports Arena) .
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος (ΑΟΤΕ) ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιος Βαλασιάδης μεταξύ άλλων τόνισε ότι είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση και η προσπάθεια της Ομοσπονδίας είναι να φέρει το Ελληνικό TAE KWON-DO ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος Παγκοσμίως.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας κ. Λάζαρος Παπαγερίδης ο οποίος αναφέρθηκε τόσο για την αμέριστη στήριξη της Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών αλλά και για τη σκληρή προετοιμασία και το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Γιαννιώτης Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Γεώργιος Παπαδιώτης, προπονητής του πιο πετυχημένου Αθλητικού Συλλόγου TAE KWON-DO της Πόλης μας ‘ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ’. Ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας μίλησε για την πολύ καλή προετοιμασία που έγινε και πως οι Αθλητές μας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτό το Πρωτάθλημα. Το ότι αυτό το Πανευρωπαϊκό φιλοξενείται στη Χώρα μας, αυτό είναι ένα ακόμη κίνητρο να είμαστε ακόμη πιο αποδοτικοί στην προσπάθεια της διάκρισης.
Τέλος σε εμάς ο κ. Παπαδιώτης μας δήλωσε: Το μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας των αθλητών μας πέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από τραυματισμούς που είναι και ο μεγαλύτερος φόβος μας όταν οι εντάσεις των προπονήσεων είναι πολύ υψηλές.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) Λεκατσά Μαρία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύω βλέποντας την πορεία της στις προπονήσεις ότι είναι και το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας. Έχοντας μέχρι τώρα 2 Χρυσά και 1 αργυρό σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο σε Πανευρωπαϊκά, από το 2012 κυριαρχεί στην κατηγορία της (έως 63 κιλά γυναικών). Ο στόχος μας είναι η κορυφή και έχει δουλέψει πολύ σκληρά και έχει κάνει πολλές θυσίες για να αρκεστούμε σε κάτι λιγότερο από αυτή.

Την Δευτέρα περιμένουμε τη ζύγιση των Αθλητών μας και τις κληρώσεις των Αγώνων. Μετά οι Προπονητές μαζί με τους Αθλητές μας θα καταστρώσουμε τα σχέδια τακτικής με τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά για κάθε μάχη που θα ακολουθήσει.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας και ας δείξουμε σε όλη την Ευρώπη για ακόμη μια φορά, πόσο Ψυχή έχει αυτός ο Λαός από αυτή τη βασανισμένη Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Πρωτέα Ιωαννίνων
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι