Σοφά λόγια

Ήρωες και δειλοί νιώθουν τον ίδιο φόβο. Οι ήρωες ενεργούν διαφορετικά, αυτό είναι όλο.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Αργυρή Πανελληνιονίκης η Παπαδοπούλου Κυριακή του Α.Σ. Έδεσσας

Αργυρή Πανελληνιονίκης η Παπαδοπούλου Κυριακή του Α.Σ. ΈδεσσαςΣε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας.

Η παρουσία των φιλάθλων που κατέκλυσαν τον χώρο βοήθησε τα μέγιστα όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι εντυπωσιακό.«Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, ιδιαίτερα στις Ολυμπιακές κατηγορίες ενώ είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε και νέα παιδιά που ολοένα και πλαισιώνουν το άθλημα μας. Πραγματικά έγιναν ωραίοι αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι εκπλήξεις με νοκ αουτ.

Ένα από τα νέα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα ήταν και η Παπαδοπούλου Κυριακή του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην κατηγορία των Γυναικών αφού ακόμα αγωνίζεται στις Νεανίδες και κατάφερε να φτάσει τους τελικούς.

Μετά από τρεις αγώνες έφτασε στον τελικό της κατηγορίας των -73 κιλά Γυναικών όπου και έχασε από την 3η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μωυσίδου Μαρία από την Θες/νίκη.

Ωστόσο η εμφάνιση της στον τελικό ήταν αξιοπρεπέστατη και η αξιόλογη προσπάθεια της δήλωσε η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Ιορδάνα μας αφήνει να ελπίζουμε πολλά για το μέλλον, η Παπαδοπούλου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στις 13/4 ημέρα Τετάρτη. Στόχος μας για το 2016 είναι η εισαγωγή της στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων και η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αποτελέσματα της κατηγορίας -73 κιλά γυναικών:

1η ΜΩΥΣΊΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΣ ΧΟΥΑΡΑΝΓΚ ΜΑΧΗΤΕΣ
2η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
3η ΤΣΑΜΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
3η ΑΛΕΞΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ενώ στην βαθμολογία τον συλλόγων πρώτευσε ο Αίαντας Αγίου Δημητρίου και ακολούθησαν οι Α.Σ. Γαία και Α.Σ. Δαναός Ωραιοκάστρου.
Αυτή την Κυριακή, 10 Απριλίου, 16 μικροί αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίζονται στην Καβάλα στο Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμίτσας. Οι αθλητές θα αγωνιστούν κανονικά σε κληρώσεις ανα κατηγορία σωματικού βάρους και με ηλεκτρονικούς θώρακες.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Olympus
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική