20ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου-Kick Boxing και Open championship “King Of The Ring”

εικόνα άρθρου
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου και η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος διοργάνωσαν το 20ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου – Kick Boxing & το Open championship “King Of The Ring”, το γεγονός αυτό ανέλαβε να φέρεις εις πέρας ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής του Κλιμακίου Κωνσταντίνος Χαυτίκης (έδρα Καυταντζόγλειο Στάδιο , αίθουσα 33). Τα στελέχη της διοργάνωσης με επικεφαλή την κ. Παντελίδου, εθνική προπονήτρια Sanda ,ευχαριστούν τους αθλητές, τους Συλλόγους και τους φιλάθλους που προσήλθαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Αινείας» της Νέας Μηχανιώνας για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν στο 20ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα “King of The Ring” μέσα στο εορταστικό τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Η διοργάνωση περιελάμβανε επιδείξεις και αγωνιστικές αναμετρήσεις σε όλα τα αγωνίσματα που καλλιεργεί η Ελληνική Ομοσπονδία και οι Σύλλογοι της στη Βόρειο Ελλάδα. Έγιναν θεαματικές επιδείξεις στα αγωνίσματα του Chinese Taolu, στις Φόρμες και την Αυτοάμυνα καθώς και συναρπαστικές αναμετρήσεις στο ρινγκ στο Sanda και το Point Fighting. Τα στελέχη ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του αθλήματος, οι Διαιτητές, Κριτές και η Γραμματεία κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να αποδοθεί δίκαιη κρίση και να αναδειχθούν οι ικανότεροι νικητές.

Επικεφαλής της Διαιτησίας ήταν ο Βαλιάνος Μιχαήλ, ενώ τους αγώνες κάλυψαν οι Διαιτητές Μπαχάς Ιωάννης, Σαλονικιός Δημήτριος και οι Κριτές, Δεμιρδεσλή Ευαγγελία, Κότσι Μανώλης, Μυλιόρδος Σταύρος, Μπαλούσης Ιωάννη και Ναλμπαντίδης Ζαχαρίας.

Σημαντική ήταν η συμβολή των Εθελοντών Διασωστών καθώς και της ιατρικής ομάδας της Τ.Ε. στην άμεση αντιμετώπιση κάθε περιστατικού. Τους αγώνες τίμησε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. κύριος Λάμπρος Σταμούλης καθώς και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές κύριοι Λεοντάρης Ιωάννης και Σερδαρίδης Παύλος.

Επόμενη εκδήλωση του αθλήματος είναι η παρουσίαση των αγωνισμάτων του Γου Σου Κουνγκ Φου στα πλαίσια της μεγάλης Έκθεσης Sportexpo στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 31/3-3/4. Καλούμε το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης να γνωρίσει από κοντά τα συναρπαστικά αθλήματα μας.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι