Διοργάνωση Σάντα μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας-Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
Μια σπουδαία Διεθνή αθλητική εκδήλωση που απέδειξε περίτρανα πως ο Αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει, όπως δήλωσε στην ομιλία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου κύριος Σταμούλης Λάμπρος, διοργάνωσε ο Σύλλογος “King of The Ring” το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

Οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Αινείας» της Νέας Μηχανιώνας για να παρακολουθήσουν αγώνες του συναρπαστικού μαχητικού αγωνίσματος Sanda μεταξύ επιλέκτων Ελλήνων και Τούρκων αθλητών, έμειναν ικανοποιημένοι από την επιλογή τους μέσα στο εορταστικό τριήμερο καθώς το επίπεδο ήταν ιδιαιτέρως υψηλό.

Πριν την έναρξη των επίλεκτων αγώνων, αποδόθηκε τιμητική προτομή του Μ. Αλέξάνδρου στους επίσημους προσκεκλημένους , από τον Πρόεδρο του κλιμακίου Β. Ελλάδας στο ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, Κύριο Κωνσταντίνο Χαυτίκη, στον Δήμαρχο Θερμαϊκού Κύριο Γιάννη Μαυρομάτη, για την φιλοξενία του και την παραχώρηση του γηπέδου Αινείας Ν. Μηχανιώνας, τον Κύριο Αλέξανδρο Αδαμίδη, ειδικό συνεργάτη και νομικό σύμβουλο του υπουργείου πολιτισμού και αθλητισμού, καθώς και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ. (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.), τον Κύριο Στέφανο Τσίφκα, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. στο στάδιο Καυτανζόγλειο, μέλος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας και Πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος παλαίμαχων, τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, Κύριο Λάμπρο Σταμούλη, τον Πρόεδρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ KICK BOXING, Κύριο Μιχάλη Τριανταφύλλου και τον Πρόεδρο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας WU SHU, Κύριο Muhamment Capoglu, για τη συνολική προσφορά και το έργο τους στον αθλητισμό.

Όλοι οι αθλητές βρίσκονταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και η υψηλή τεχνική τους κατάρτιση πρόσφερε σημαντικές συγκινήσεις σε όλους. Οι Τούρκοι επίλεκτοι αθλητές παρουσιάστηκαν στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση και επικράτησαν, αν και με μικρές διαφορές, στις περισσότερες αμφίρροπες αναμετρήσεις. Την αποστολή της γειτονικής χώρας πλαισίωναν τα υψηλόβαθμα στελέχη της Τουρκικής Ομοσπονδίας κύριοι: Muhammet Capoglu (Αρχηγός Εθνικής Ομάδας), Enver Tok και Yuksel Baltaci (Συνοδοί), Huseyin Dundar και Nebi Ihtiyar (Προπονητές) και Hafiz M. Numan Zafar(Διερμηνέας).

Την Ελληνική αποστολή που παρείχε άριστη φιλοξενία κατά γενική ομολογία σε όλα τα επίπεδα, αποτελέσαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου κύριος Σταμούλης Λάμπρος, ο Πρόεδρος του Κλιμακίου Βορείου Ελλάδος κύριος Χαυτίκης Κωνσταντίνος. Αρχηγός της πολύ αξιόμαχης Εθνικής ομάδας ήταν ο κύριος Λεοντάρης Ιωάννης και Προπονητής ο κύριος Σερδαρίδης Παύλος.

Επικεφαλής της Διαιτησίας ήταν η κυρία Παντελίδου Μαρία, ενώ τους αγώνες κάλυψε ο Διαιτητής Γεωργίου Κώσταντίνος πλαισιωμένος από τους Κριτές Huse Eyeindundar (Τουρκία), Μπαχά Ιωάννη, Δεμιρδεσλή Ευαγγελία, Μυλιόρδο Σταύρο, Μπαλούση Ιωάννη, Ναλμπαντίδη Ζαχαρία, Σαλονικιό Δημήτριο και ο Χρονομέτρης Βαλιάνος Μιχαήλ.

Για την ιστορία οι αναμετρήσεις που περιελάμβανε η πρωτοποριακή αυτή Διεθνής διοργάνωση είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ

• ENZIEOZCELIC, Νικητής στα σημεία vs ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, -60 κιλά Εφήβων.
• AYDINIIHAN, Νικητής στα σημεία vs ΖΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, -75 Κιλά Ανδρών.
• ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Νικητής στα σημεία vs KOKONAΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, -75 κιλά Ανδρών.
• BEYTULLAH KESKIN vs ΓΑΒΡΗΙΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, Νικητής στα σημεία, -80 κιλά Ανδρών.
• MESUT OKANEKSI, Νικητής στα σημεία vs ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, -60 κιλά Ανδρών.
• YUNUSEMRA OSMANOGLU vs ΚΑΡΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Νικητής στα σημεία, -80 κιλά Ανδρών.
• OKTAYSAFAC, Νικητής στα σημεία vs ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, -70 κιλά Ανδρών.
• ALIA KKAYA, Νικητής στα σημεία vs ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, -90 κιλά Ανδρών.
• IIHA NAYDIN, Νικητής στα σημεία vs ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Τελικός -75 κιλά Ανδρών.
• YUNUSEMRA OSMANOGLU, Νικητής με διακοπή ιατρού vs ΤΣΑΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Τελικός -80 κιλά Ανδρών.
• ΕΜΡΕ ΚΑΥΑ, Νικητής με διακοπή ιατρού vs ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, -65 Ανδρών.
• UMITFAGOR vs ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Νικητής στα σημεία, -85 κιλά Ανδρών.

Η οργανωτική επιτυχία της Διεθνούς αθλητικής συνάντησης καθώς και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και οι συναρπαστικοί αγώνες αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία ανάλογων Πανελλήνιων και Διεθνών διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη στο μέλλον.

Από επιστολή των διοργανωτών
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι