Πανέτοιμη η εθνική ομάδα Παγκρατίου αθλήματος

εικόνα άρθρου
Δυο μέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του 5ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος Παγκρατίου, που θα διεξαχθεί από 16ως 18 Νοεμβρίου στον Δήμο Ευρώτα της Λακωνίας. Η εθνική μας ομάδα έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη να ριχτεί στην "μάχη" της διεκδίκησης των μεταλλίων.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Λάγγης, είναι αισιόδοξος για την παρουσία των αθλητών και αθλητριών μας στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος και όπως δήλωσε: "Η εθνική μας ομάδα είναι αποφασισμένη να δώσει σκληρό αγώνα, γιατί μεττέχουν έμπειρες και πολύ δυνατές χώρες, που ασχολούνται χρόνια και προγραμματισμένα με το Παγκράτιο. Η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιταλία, είναι μερικές από αυτές.
Πιστεύω όμως ότι θα πάμε καλά και θα διεκδικήσουμε μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Οι σωματειακοί προπονητές έκαναν πολύ καλή δουλειά όλο αυτό το διάστημα και η εθνική μας είναι έτοιμη από κάθε άποψη. Αυτή την φορά μάλιστα έχουμε πολυπληθή συμμετοχή, επειδή οι αγώνες διεξάγονται στην Ελλάδα.Θεωρώ μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή που συμβαίνει αυτό και πολύ περισσότερο, το γεγονός ότι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην περιοχή που γέννησε το Παγκράτιο. Την Λακωνία δηλαδή. Ελπίζω και πιστεύω πως ο κόσμος θα δώσει εντυπωσιακό παρόν και όλα θα πάνε καλά".
*** Το Νεπάλ και η Λεττονία είναι ακόμα δυο χώρες που έφτασαν σήμερα για τους αγώνες, ενώ αύριο Πέμπτη αναμένεται η άφιξη των περισσοτέρων αποστολών από τις 27 χώρες που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ζωντανή μετάδοση με LIVE STREAMING
Το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει στις χώρες του εξωτερικού οι οποίες παίρνουν μέρος στους αγώνες, αλλά και σε πολλές ακόμα οι οποίοιες ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν το Παγκράτιο, οδήγησε την Παγκόσμια και την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου θα μεριμνήσουν για την ζωντανή μετάδοση των αγώνων μέσω LIVE STREAMING.
Η διεύθυνση μέσω της οποίας μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου είναι εδώ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι