Σύλλογοι της ΕΤΑΒΕ και πολλές εκπλήξεις στο 5ο Kim e Liu

εικόνα άρθρου
Λιγότερο από 30 ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του 5ου Kim e Liu (13-16 Μαΐου) κι άπαντες ετοιμάζονται πυρετωδώς για το «στήσιμο» της διοργάνωσης που καταλαμβάνει περίοπτη θέση στο αγωνιστικό καλαντάρι της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας. Ή πιο σωστά, στο καλαντάρι ολόκληρου του αθλήματος, δεδομένου ότι για πρώτη φορά εφέτος, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το «παρών» θα δώσουν και σύλλογοι της ΕΤΑΒΕ, ανεβάζοντας στα ύψη τον υγιή συναγωνισμό ανάμεσα σε αθλητές και αθλήτριες που μέχρι τώρα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν αντίπαλοι μόνο σε διοργανώσες πανελλήνιας εμβέλειας!

Για το 5ο Kim e Liu λοιπόν, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας, θα προσκαλέσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΤΑΒΕ, ανοίγοντας τους ορίζοντες μιας διοργάνωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί για τρίτη σερί χρονιά και είναι βέβαιο πως θα είναι και πάλι υπέρλαμπη. Με αφορμή δε, τη νέα τάξη πραγμάτων, η συμμετοχή των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ, θα γίνει αποκλειστικά με πρόσκληση, η οποία και θ` αποσταλεί τις προσεχείς εβδομάδες. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που λόγω του μεγάλου όγκου συμμετεχόντων, η ροή του πρωταθλήματος κινδύνευε να μην είναι η δέουσα.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού ήδη η οργανωτική επιτροπή του Kim e Liu, έχει προγραμματίσει πολλές παράλληλες δράσεις με τη συμμετοχή ακόμη και των... γονέων. Φυσικά, κι από αυτήν τη διοργάνωση, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το φιλανθρωπικό σκέλος, αφού για μία ακόμη χρονιά, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει να κάνει με παιδιά.

Από επιστολή της ΕΤΑΝΕ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι