Εξαιρετική εμφάνιση ο Εθνικός ‘95 στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ

εικόνα άρθρου
Σε ένα πρωτάθλημα με σχεδόν 1500 συμμετοχές οι αθλητές του Εθνικού ΄95 συνεχίζουν να διαπρέπουν και να φέρνουν υπέροχα αποτελέσματα. Εκτός από αυτούς που ανέβηκαν στο βάθρο αξίζει ένα τεράστιο μπράβο και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν μιας και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κάνοντας υπέροχες εμφανίσεις. Ο χρόνος είναι μπροστά τους για να τους δικαιώσει.
Τελικός απολογισμός16 ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 4 χρυσά , 6 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ.
Πρώτη ήμερα: Δέκα μετάλλια ο απολογισμός στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ, η ομάδα συνολικά εξαιρετική, σε ένα πρωτάθλημα με πολλές συμμέτοχες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

2 χρυσά , 2 ασημένια και 6 χάλκινα ο απολογισμός της πρώτης μέρας

Σαρρηγεωργιου Χριστόδουλος χρυσό μετά από 4 αγώνες - Τσανάκα Γεωργία χρυσό στα 55 - Μαζιάνη Χρυσάνθη ασημένιο μετά απο 4 αγώνες - Τομαζίνου Ναταλία επίσης δεύτερη μετά απο 4 καταπληκτικούς αγώνες. Χάλκινα οι: Τσιμπίδης Γιώργος με 4 αγώνες - Κώστας Στέλιος με 4 αγώνες Γκιωνάκης Παναγιώτης με 4 αγώνες και επίσης χάλκινα Δρακόπουλος Παναγιώτης, Η Μπίλλα Εμμανουέλα, και η Γαλανή Βάλια.

Δεύτερη ημέρα: Με 8 συμμετοχές είχαμε 3 τελικούς με απολογισμό 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια. Χρυσός ο Ασημακόπουλος Βλάσης και ασημένιοι ο Ράρης Παναγιώτης που έχασε στον ξαφνικό θάνατο (χρυσός πόντος) στον τελικό και ασημένιος επίσης ο Πάσχος Αντώνης

Τρίτη ημέρα: Αλλά 2 μετάλλια προστεθήκαν Χρυσός ο Τούντας Κωνσταντίνος και ασημένιος ο Μανώλης Μπαλάσης.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι