Σοφά λόγια

Το σημαντικό δεν είναι να έχετε νικήσει αλλά να έχετε αγωνιστεί τίμια.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Εξετάσεις και προαγωγές στον σύλλογο πολεμικών τεχνών Ρόδου M.A.R.D.

Εξετάσεις και προαγωγές στον σύλλογο πολεμικών τεχνών Ρόδου M.A.R.D.Στις 14-02-2016 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ M.A.R.D Στην κορεατική πολεμική τέχνη του HAPKIDO από τον εκπαιδευτή 1dan Hapkido ΙΩΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥυπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του ΜΑΣΤΕΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΘΑΝΟΥ (WORLD HAPKIDO FEDERATION Regional Director of East Europe & Middle East) και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωση Χαπκίντο (ΠEX) 7ου Βαθμού (Dan) μαύρη ζώνη στο Hapkido και 8ου Βαθμού (Dan) μαύρη ζώνη στο Tae Kwon Do.

Οι εξετάσεις που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες και στο παιδικό τμήμα και στο τμήμα των ενηλίκων επέδειξαν άψογη τεχνική κατάρτιση και ήθος όπως ακριβώς συνάδει με την φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών.
Ο σύλλογος μάς και εγώ προσωπικά ώς πρόεδρος και εκπαιδευτής τούς συγχαίρω και τούς θυμίζω ότι το ταξίδι μάς είναι μακρύ δύσκολο αλλά και υπέροχο….Hapki.
Με την ευκαιρία των εξετάσεων έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου μας με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων. Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί είναι: Παιδικό τμήμα:Σαλόνιτης Χρήστος Τμήμα ενηλίκων:Κουντουρακη Δέσποινα Και του χρόνου..
Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ και των μελών του συλλόγου ο Πρόεδρος και εκπαιδευτής. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1dan HAPKIDO assistant instructor DAS STREETFIGTING
Από επιστολή στον Οδηγό

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
KRAV MAGA MALEH
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA PERISTERI
Αθλόπολις
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
JUDO
Olympus
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική