Σοφά λόγια

Όσο λιγότερη προσπάθεια καταβάλετε, τόσο πιο γρήγοροι και δυνατοί γίνεστε. (Bruce Lee)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Εξετάσεις και προαγωγές στον σύλλογο πολεμικών τεχνών Ρόδου M.A.R.D.

Εξετάσεις και προαγωγές στον σύλλογο πολεμικών τεχνών Ρόδου M.A.R.D.Στις 14-02-2016 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ M.A.R.D Στην κορεατική πολεμική τέχνη του HAPKIDO από τον εκπαιδευτή 1dan Hapkido ΙΩΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥυπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του ΜΑΣΤΕΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΘΑΝΟΥ (WORLD HAPKIDO FEDERATION Regional Director of East Europe & Middle East) και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωση Χαπκίντο (ΠEX) 7ου Βαθμού (Dan) μαύρη ζώνη στο Hapkido και 8ου Βαθμού (Dan) μαύρη ζώνη στο Tae Kwon Do.

Οι εξετάσεις που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες και στο παιδικό τμήμα και στο τμήμα των ενηλίκων επέδειξαν άψογη τεχνική κατάρτιση και ήθος όπως ακριβώς συνάδει με την φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών.
Ο σύλλογος μάς και εγώ προσωπικά ώς πρόεδρος και εκπαιδευτής τούς συγχαίρω και τούς θυμίζω ότι το ταξίδι μάς είναι μακρύ δύσκολο αλλά και υπέροχο….Hapki.
Με την ευκαιρία των εξετάσεων έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου μας με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων. Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί είναι: Παιδικό τμήμα:Σαλόνιτης Χρήστος Τμήμα ενηλίκων:Κουντουρακη Δέσποινα Και του χρόνου..
Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ και των μελών του συλλόγου ο Πρόεδρος και εκπαιδευτής. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1dan HAPKIDO assistant instructor DAS STREETFIGTING
Από επιστολή στον Οδηγό

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
Satori
Ομοσπονδία Krav Maga
KRAV MAGA MALEH
TCMA
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Olympus
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ferrum Gym
JUDO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA PERISTERI


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική