Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα κινέζικης πάλης "Σαν Τα" που διοργάνωσε η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου

εικόνα άρθρου
Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα κινέζικης πάλης "Σαν Τα" που διοργάνωσε η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου με εισηγητή τον δάσκαλο Σι Μιάο Χάι, 36ης γενιάς μάχιμων Σαολίν αρχιεκπαιδευτή του μοναστηριού Φα Ουάνγκ.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 ο δάσκαλος Σι Μιάο Χάι με το ιδιαίτερο και μοναδικό και χαρμόσυνο τρόπο του, που συνδυάζει την μαχητικότητα μιας 20χρονης εμπειρίας αλλά και σοφίας που έχει αφομοιώσει εσώκλειστος σε ένα μοναστήρι παραδοσιακού Σαολίν, μας μετέφερε σε ένα 4ωρο τις βασικές τεχνικές "Σαν Τα" της τεχνικής "Αποφυγής & Επίθεσης" της Κινέζικης πάλης. Το υλικό το δούλεψαν με πολύ κέφι όλοι οι συμμετέχοντες που δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από τον δάσκαλο όσο και την διοργάνωση. Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μαθητές της σχολής της Δάφνης καθώς και ο δάσκαλος της σχολής της Ρόδου Ιωάννης Κανελλόπουλος.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και το ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρησή του.

Μάθημα κινέζικης πάλης "Σαν Τα", γίνεται στην "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου κάθε Σάββατο πρωί (δείτε το πρόγραμμα της σχολής)"
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι