Σοφά λόγια

Ήρωες και δειλοί νιώθουν τον ίδιο φόβο. Οι ήρωες ενεργούν διαφορετικά, αυτό είναι όλο.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα κινέζικης πάλης "Σαν Τα" που διοργάνωσε η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου

Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα κινέζικης πάλης Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα κινέζικης πάλης "Σαν Τα" που διοργάνωσε η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου με εισηγητή τον δάσκαλο Σι Μιάο Χάι, 36ης γενιάς μάχιμων Σαολίν αρχιεκπαιδευτή του μοναστηριού Φα Ουάνγκ.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 ο δάσκαλος Σι Μιάο Χάι με το ιδιαίτερο και μοναδικό και χαρμόσυνο τρόπο του, που συνδυάζει την μαχητικότητα μιας 20χρονης εμπειρίας αλλά και σοφίας που έχει αφομοιώσει εσώκλειστος σε ένα μοναστήρι παραδοσιακού Σαολίν, μας μετέφερε σε ένα 4ωρο τις βασικές τεχνικές "Σαν Τα" της τεχνικής "Αποφυγής & Επίθεσης" της Κινέζικης πάλης. Το υλικό το δούλεψαν με πολύ κέφι όλοι οι συμμετέχοντες που δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από τον δάσκαλο όσο και την διοργάνωση. Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μαθητές της σχολής της Δάφνης καθώς και ο δάσκαλος της σχολής της Ρόδου Ιωάννης Κανελλόπουλος.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και το ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρησή του.

Μάθημα κινέζικης πάλης "Σαν Τα", γίνεται στην "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου κάθε Σάββατο πρωί (δείτε το πρόγραμμα της σχολής)"

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική