Σοφά λόγια

Όταν κάποιος είναι πρόθυμος και ενθουσιώδης, τότε οι θεοί σμίγουν μαζί του. (Αισχύλος)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Σαολίν στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το σεμινάριο Σαολίν στη ΘεσσαλονίκηΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Shaolin που πραγματοποιήθηκε Σάββατο και Κυριακή 13-14 Φεβρουαρίου 2016 στο Καυτανζόγλειο στάδιο, αίθουσα 33, στη Θεσσαλονίκη.
Διοργανώθηκε από το κλιμάκιο Β. Ελλάδας, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, με την στήριξη του Sifu Κωνσταντίνου Μαθιόπουλου, ο οποίος προσκάλεσε τον Shaolin Shi Yan Jun στην Ελλάδα, με σκοπό τη διάδοση και ανάπτυξη του Shaolin Kung Fu και ιδιαίτερα της πανάρχαιας τεχνικής Mei-Hua Quan, που ανήκει στο σύστημα Kunlun των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών και έχει ιστορία μεγαλύτερη των 3.000 ετών. Αποτελεί τρόπο ζωής και δίνει τη δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να καλλιεργήσει το σώμα ταυτόχρονα με το πνεύμα.
H εμπειρία μοναδική, καθώς οι εκπαιδευόμενοι δούλεψαν με υπομονή και επιμονή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα συνεργασίας και προόδου.

Ο Sifu Κωνσταντίνος Χαυτίκης πρόεδρος του κλιμακίου και τα μέλη του, ευχαριστούν από καρδιάς τον ακούραστο Shaolin Shi Yan Jun και τον Sifu Κωνσταντίνο Μαθιόπουλο για την μοναδική εμπειρία και τις πολύτιμες γνώσεις που χάρισαν απλόχερα στους εκπαιδευόμενους.
Πληροφορίες : Καυτανζόγλειο στάδιο (αίθουσα 33).
Επικοινωνία: 6980214424

Επιστολή της οργανωτικής επιτροπής στον Οδηγό

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική