Πανελλήνιο Ταεκβοντό I.T.F.:Στην κορυφή ο Πρωτέας Ιωαννίνων

εικόνα άρθρου
Στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 5-6-7 Φεβρουαρίου 2016 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών ΤΑΕ KWON – DO I.T.F.

Ένα πρωτάθλημα με πάρα πολλές συμμετοχές και πολύ μεγάλη διάρκεια, καθώς χρειάστηκε οι αθλητές να παραμείνουν για τους τελικούς μέχρι της μία τα ξημερώματα στο γήπεδο. Έτσι η κούραση των αθλητών ήταν καθοριστικός παράγοντας για την απόδοση τους.

Ο γιαννιώτικος σύλλογος TAE KWON-DO ΄ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ΄( Λαμπρίδου 4 τηλ: 6945262661-2651304874 ) συμμετείχε με 22 αθλητές και αθλήτριες . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας για ακόμη μια χρονιά αναδείχθηκε ο Κορυφαίος σύλλογος στη Ελλάδα με 5 Χρυσά 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια .

Συγκεκριμένα κατέκτησε στη γενική κατάταξη συλλόγων .
την Πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών , και τη Τέταρτη θέση στη κατηγορία Εφήβων-νεανίδων.

Οι αθλητές που κατέλαβαν την πρώτη Θέση ( εκτός των έγχρωμων ζωνών ) θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα TAE KWON-DO I.T.F. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Πόλη της Θεσσαλονίκης από της 11 έως 17 Απριλίου 2016.

Οι αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου , κατάφεραν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά . Με την ποιότητα τους και την πολύ καλή προετοιμασία τους καταφέρανε να είναι από τους κορυφαίους αθλητές και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα . Ένα τριήμερο το οποίο χαρακτηρίστηκε και από την πολύ κακή διαιτησία τόσο λόγο διάρκειας των αγώνων αλλά και λόγο απειρίας αρκετών διαιτητών.

Πιό αναλυτικά : Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : Λεκατσά Μαρία , Κύρκος Σπυρίδων, Αναστάσης Γεώργιος , Γκαρανέ Αντωνία και Γεωργούλα Αικατερίνη.
Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : Δημητρίου Θωμαϊς , Μπαντής Αχιλλέας , Τιμαγένης Δημήτριος και Τιμαγένης Ιωάννης.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Μπαντής Αχιλλέας και Πανταζής Στέφανος.

Την Τέταρτη θέση και λίγο πρίν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στις κατηγορίες τους να διακριθούν , κατέκτησαν οι αθλητές: Ντάκουλας Γεώργιος, Παπουτσή Ελένη, Ανδρούτσος Ιωάννης, Τσίμαρη Βάγια, Βαρδάκα Παρασκευή, Σκουλίκας Δημήτριος.

Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου < Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ > και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Γεώργιος Παπαδιώτης μας δήλωσε :

Για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος σε Πανελλήνιο Επίπεδο . Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ακόμη πιο πολύ για τον Πρωταθλητισμό . Θέτουμε υψηλούς στόχους κάθε φόρα και προσπαθούμε να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας . Η προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούμε εκτός από σωστή και μελετημένη είναι και αποδοτική. Έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα τα προπονητικά τμήματα του αθλήματος , δουλεύοντας προγραμματισμένα και σε βάθος χρόνου . Για το λόγο αυτό έχουμε πάντα καλά αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες . Η προετοιμασία των αθλητών ήταν ιδανική για μια ακόμη φορά. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας απέδωσαν τα μέγιστα, αλλά η διαιτησία για ακόμη μια φορά μας έδειξε την κακή της πλευρά. Αξίζαμε πολλά παραπάνω από αυτά που πετύχαμε. Ίσως είναι από τα λίγα πρωταθλήματα στα οποία η δεύτερη θέση χειροκροτήθηκε περισσότερο από την πρώτη.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα μας. Επόμενος στόχος των αθλητών του Συλλόγου μας είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στη χώρα μας και στην όμορφη Πόλη της Θεσσαλονίκης από 11-17 Απριλίου.Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιαννιώτη προπονητή για τις διακρίσεις του τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και την υπέροχη δουλειά με τον Πρωτέα Ιωαννίνων .

Επιστολή του συλλόγου στον Οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ.Πρωτέα Ιωαννίνων
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι