Σοφά λόγια

Εμπιστέψου τον εαυτό σου. Το σώμα σου ξέρει περισσότερα από όσα πιστεύεις ότι ξέρεις εσύ.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF η ομάδα του Α.Σ. Έδεσσας

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF  η ομάδα του Α.Σ. ΈδεσσαςΜε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF, εφήβων / νεανίδων και ανδρών γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θεσ/νικη εν όψη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην Ελλάδα.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 8 αθλητές οι οποίοι αγωνίζονταν για πρώτη φορά στο ITF και τα πήγαν περίφημα αφού κανένας δεν βγήκε εκτός από τον πρωτο αγώνα. Συγκεκριμένα: Φοβερή εμφάνιση για την Νάνου Ιωάννα στην κατηγορία των -58 κιλά Νεανίδων που κατάφερε να φτάσει την 5η θέση μετά απο τέσσερις αγώνες αφού ο αριθμός των συμμετοχών ήταν πολύ μεγάλος. Επίσης πολύ καλή εμφανιση για τον Ποντίκη Βασίλη ο οποίος αγωνιζόταν για πρώτη φορα,κέρδισε δύο αγώνες στην κατηγορία των -69 κιλά Εφήβων, έχασε στον τρίτο αγώνα και έτσι δεν κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά του βάθρου. Ο Χαρίτος Μαρίνος αγωνίστηκε στην κατηγορία των - 63 κιλά εφήβων κέρδισε στον 1ο αγώνα έχασε στο 2ο ώστόσο μας αφήνει να ελπίζουμε πολλά για το μέλλον. Η Φαρμούζη Κυριακή αγωνιστηκε στην κατηγορία των -64 κιλά Νεανίδων κέρδισε με διαφορά στο 1ο αγώνα έχασε με μικρή διαφορά στο 2ο. Ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και η Παπαδοπούλου Ανδριάννα πρωτοεμφανιζόμενη και αυτή σε αγώνες, κέρδισε πόλυ άνετα την 1η αντίπαλο, έχασε στον δεύτερο αγώνα. Στην κατηγορία των - 75 κιλών αγωνίστηκε ο Μαδενλής Βασίλειος του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ, ο αγώνας έληξε υπέρ του, μια παρατήρηση όμως μετά το πέρας του αγώνα λόγω απειρίας αφου αγωνιζόταν για πρώτη φορά, άλλαξε το σκορ. Η Παπαδοπούλου Κυριακή πολλές φορές Πανελληνιονίκης στο WTF, αγωνίστηκε για πρώτη φόρα στο άθλημα του ITF Taekwondo στην κατηγορία των -70 κιλά Νεανίδων, στάθηκε λίγο άτυχη στην κλήρωση αφού είχε να αντιμετωπίσει από τον 1ο αγώνα την πρωταθλήτρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια της κατηγορίας, ωστόσο έκανε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Στα +70 κιλά Νεανίδων αγωνίστηκε η Μπαλδάρη Έλένη εκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα κρίθηκε υπέρ της αντιπάλου.
Την ομάδα συνόδεψαν οι προπονητές Μπιρόζης Πέτρος και Μπιρόζη Αναστασία, δήλωσαν πολύ ικανοποιημένη από την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση της ομάδας.


Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική