Προαγωγές ζωνών στο M.A.R.D

εικόνα άρθρου
Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ M.A.R.D., οι πρώτες εξετάσεις DAS STREETFIGTING για την απόκτηση του level 1 ( κίτρινη ζώνη) στη σχολή του assistant instructor ΙΩΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ υπό την καθοδήγηση του MASTER ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΓΙΩΡΓΟ, μαύρη ζώνη 4 dan DAS STREETFIGHTING ( επικεφαλή οργανισμού D.I.S.A.) και 5 dan street self defence και την υποστήριξη του ιδρυτή της μεθόδου GRANDMASTER ΛΑΙΜΟΔΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ 9 Dan.

Ο Σύλλογος Martial Arts Rhodes Dojang ευχαριστεί ιδιαίτερα τον δάσκαλο Γιώργο Ρουμπινη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του. Τα καλύτερα έπονται χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες. Τα ονόματα των επιτυχόντων είναι.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ-level1
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-level1
ΜΟΝΔΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-level1
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΗ-level1
ΧΑΝΚΟΥΠΕΡ ΡΟΜΠΙΝ-level 1
ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ-level 1
ΠΕΤΡΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ-level 1

Συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες για την υπομονή και την επιμονή τούς. Αλλά και σε όσους δεν έλαβαν μέρος, για διάφορους λόγους ο καθένας, ο σύλλογος εύχεται να τα καταφέρουν την επόμενη φορά. Καλή συνέχεια σε όλους.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος και εκπαιδευτής του συλλόγου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1DAN HAPKIDO. assistant instructor DAS STREETFIGTING
Διαβάστε περισσότερα για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ M.A.R.D.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι