Σοφά λόγια

Μια καλή συμβουλή πιάνει καλύτερα όταν έχει προήγηθεί μία μεγάλη τρομάρα.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Επίσκεψη μαθητών δημοτικού στον Α.Σ. Έδεσσας

Επίσκεψη μαθητών δημοτικού στον Α.Σ. Έδεσσας Επίσκεψη στο γυμναστήριο του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ πραγματοποιήθηκε από μαθητές της Τετάρτης δημοτικού του 2ου Δημοτικού Έδεσσα στα πλαίσια του μαθήματος της μελέτης για την ενημέρωσή τους για το άθλημα του ΤΆΕΚΒΟΝΤΟ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Τα παιδιά συνόδευε ο δάσκαλος της τάξης κ.Μητσόπουλος Αντώνης ενώ την ενημέρωση ανέλαβαν οι ειδικοί και συγκεκριμένα η επιστήμονας Φυσικής Αγωγής, προπονήτρια και Πανευρωπαϊκη Πρωταθλητρια του συλλόγου καΜπιρόζη Ιορδάνα, και η προπονήτρια,διαιτήτρια και επι σειρά ετων αθλήτρια με Πανελλήνιες διακρίσεις κα Μπιρόζη Σωτηρία.

Αναφέρθηκαν στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα αλλά και τη σημαντικότητα του αθλητισμού στη ζωή μας! Έγινε εισαγωγή στο άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, τα παιδία έπαιξαν, γέλασαν, φόρεσαν μετάλλια και ενημερώθηκαν για την πλούσια συλλογή κυπέλλων του Α.Σ. Έδεσσας που εδρεύει στην πόλη μας από το 1986 και αριθμοί 1 παγκόσμιο μετάλλιο, 8 Ευρωπαικά μετάλλια, 3 Βαλκανικά και πολλά Πανελλήνια!

Αυτό το Σάββατο ο προπονητής και αθλητής του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζης Πέτρος μετά από πολλά χρονια αποχής επανέρχεται στα αγωνιστικά τερρεν και συγκεκριμένα στο CAGE SURVIVOR ''NEW BLOOD 2'' όπου θα δούμε αποκλειστικά επαγγελματικούς αγώνες σε κλουβιά (ΜΜΑ). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπρόπυργου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία !

Επιστολή του Α.Σ. Έδεσσας στον Οδηγό

Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Αθλόπολις
KRAV MAGA MALEH
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική