2ο Προπονητικό Σεμινάριο Αγωνιστικού Τεχνικού Ταεκβοντό (W.T.F.)

εικόνα άρθρου
Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 και Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, και συγκεκριμένα στις αίθουσα Αλέξανδρος του Ξενοδοχείου Holiday Inn, πραγματοποιήθηκε το “2Ο REFRESHER COURSE”, με θέμα «ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΔΑΣΚAΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ-ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (WTF) (TAEGEUK – POOMSAE)».

Η συμμετοχή των δασκάλων – προπονητών ήταν ελεύθερη και η προσέλευσή τους αρκετά μεγάλη, αν σκεφτούμε ότι ξεπέρασε τους εβδομήντα συμμετέχοντες.

Στο σεμινάριο αυτό, την παρουσίαση έκαναν οι κύριοι Παναγιώτης Ιωαννίδης (8 DAN ) και Ευάγγελος Θάνος (8 DAN ).

Με την έναρξη του σεμιναρίου, ο δάσκαλος κάτοχος (6 DAN) και καθηγητής των ΤΕ.Φ.ΑΑ. Θεσσαλονίκης κύριος Μπέης Κωνσταντίνος έκανε την παρουσίαση του βιβλίου του «ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ», το οποίο κατά τη γνώμη μας θα αποτελέσει ένα μεγάλο εφόδιο τόσο για τους προπονητές και τους αθλητές όσο και για τους φίλους του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντο .

Την έναρξη του σεμιναρίου καθώς και την παρουσίαση του βιβλίου, τίμησε με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντο (W.T.F) Μυστακίδου Έλλη, και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό.

Επίσης μεγάλη βαρύτητα έδωσε η παρουσία παλαιών δασκάλων που έχουν καταξιωθεί στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, καθώς και των νέων, οι οποίοι έδειξαν πόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο χώρος μας από περεταίρω ενημέρωση και επιμόρφωση.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ανταλλαχτήκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και έγιναν ενδελεχείς αναλύσεις για τις βασικές τεχνικές όσον αφορά το τρόπο διδασκαλίας πάνω στο άθλημα.
Για την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε το σεμινάριο, ο σύνδεσμος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει προς τους κ.κ Ιωαννίδη Παναγιώτη και Θάνο Ευάγγελο, τα συγχαρητήρια του για την άψογη παρουσίαση, καθώς επίσης προς όλους τους συμμετέχοντες, τα θερμά του ευχαριστήρια για τη συμμετοχή τους και τη δύναμη που δίνουν, στο σύνδεσμο (Σ.Π.Ο.Τ.Ε), ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του και να καλύψει τις ανάγκες των προπονητών του αθλήματος μας.

Επιστολή στον Οδηγό του Δ.Σ Σ.Π.Ο.Τ.Ε
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι