Α.Σ.Τίτορμος: Η ανερχόμενη δύναμη στο Ταεκβοντό

εικόνα άρθρου
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η εμφάνιση των αθλητών από το Αγρίνιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Παίδων – Κορασίδων, στην Χαλκίδα, στις 28-29/11/15. Το απόλυτο 3 στα 3 κατάφερε να πετύχει η ομάδα του ΤΙΤΟΡΜΟΥ, αφού με 3 αθλητές έφερε στις αποσκευές της 3 μετάλλια και μαζί με την υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα αποτελεί αναμφισβήτητα την ανερχόμενη δύναμη στο Αγρινιώτικο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια ΜΠΙΝΙΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ είναι η ΧΡΥΣΗ Πρωταθλήτρια στην κατηγορία της και ο ΠΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ο ΧΑΛΚΙΝΟΣ Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ η ΣΑΛΑΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑΝΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι η ΑΣΗΜΕΝΙΑ Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για το έτος 2015.
Οι επιτυχίες των αθλητών είναι το αποτέλεσμα της σωστής και προγραμματισμένης προπόνησης που γίνεται στον ΤΙΤΡΜΟ από τον Προπονητή ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ αλλά και της βαθύτερης συνεργασίας μεταξύ Προπονητή – Αθλητών και Γονέων, μια διαδικασία απαραίτητη για την εξέλιξη και την επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια και την μέγιστη απόδοση.

Από τον Α.Σ. Τίτορμο
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι