Τρία μετάλλια για τον Α.Σ. Έδεσσας στο Πανελληνίου Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

εικόνα άρθρου
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό το περασμένο Σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου 2015 στην πόλη της Χαλκίδας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 16 προκριθέντες αθλητές ανά κατηγορία σωματικού βάρους, 8 από τη Βόρειο Ελλάδα και 8 από τη Νότιο Ελλάδα όπως προέκυψε από τα δύο προκριματικά πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο μήνα.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Έδεσσας προκρίθηκαν πέντε αθλητές εκ των οποίων οι τρεις κατάφεραν να ανέβουν τα σκαλιά του βάθρου. Το επίπεδο του Πανελληνίου ήταν πολύ υψηλό και όλοι οι αθλητές έδωσαν πραγματικά δύσκολες μάχες για τα μετάλλια. Ωστόσο για άλλη μια φορά οι αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ δεν έλειπαν από τα σκαλιά του βάθρου κατακτώντας τρία χάλκινα μετάλλια για την πόλη μας. Συγκεκριμένα την 3η θέση της κατηγορίας – 59 κιλά κορασίδων (2001-2003) κατάφερε να κατακτήσει η Πόζαρλη Αθηνά μετά από τρεις πολύ δυνατούς αγώνες. Η νεαρή Πόζαρλη από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας και 2 χρονιές Πανελλήνια Πρωταθλήτρια έχασε με μικρή διαφορά στον ημιτελικό και έτσι έμεινε στην τιμητική 3η θέση, οι προσπάθειες της όμως αφήνουν να ελπίζουμε σε πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
Άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ από την νεαρή Μαλίγκα Έλενα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των κορασίδων. Παρά το μικρό της ηλικίας της έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με πάθος για την νίκη σε εξαιρετικά δύσκολους αγώνες της κατηγορίας -44 κιλά και μετά από δύο νικηφόρους αγώνες ο τρίτος και ημιτελικός έληξε στην ισοπαλία και δόθηκε από το σύστημα υπέρ της αντιπάλου αφήνοντας της Μαλίγκα στην 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τον μικρότερο και πρωτοεμφανιζόμενο της ομάδας Καλούδη Ιωακείμ ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των -65 κιλών, πανπαίδων 2004. Ενώ δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους ο Χατζηιωαννίδης Γεώργιος που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -65 κιλά Παίδων, αν και από τα φαβορί της κατηγορίας έχασε στον πρώτο αγώνα και ο αντίπαλος του έλαβε την 1η θέση στην κατηγορία, επίσης για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Αδαμαντίδης Βασίλειος στην κατηγορία των πανπαίδων 2004/ -37 κιλά όντας αρκετά αγχωμένος έχασε στον πρώτο αγώνα.

Θέρμα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ διακριθέντες και μη για τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλουν στο χώρο του υγιή αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Επόμενοι αγώνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13/12/2015 στο Δίεθνές Τουρνουά Hereya Open στην Σόφια της Βουλγαρίας. Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετέχουν 9 αθλητές με τη συνοδεία των προπονητών Μπιρόζη Πέτρο και Μπιρόζη Ιορδάνα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Έδεσσας
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι