Σεμινάριο Τάι Τσι Τσουάν και Τσι Κουνγκ για αρχάριους στο Ηράκλειο

εικόνα άρθρου
Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 η Λύδια Τυλλιανάκη θα βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου θα διδάξει εισαγωγικά σεμινάρια για αρχάριους στις τέχνες του Ται Τσι Τσουάν και Τσι Κούνγκ.

Το Σάββατο θα διδαχθούν απλές ασκήσεις εισαγωγικές στην τέχνη του Τάι Τσι Τσουάν, και την Κυριακή θα διδαχθούν 18 απλές ασκήσεις πάνω στο Τσι Κούνγκ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν υλικό που θα τους βοηθήσει να θυμούνται τις ασκήσεις. Επίσης θα μπορούν να τις δουλεύουν και με έναν αντιπρόσωπο εκπαιδευτή στο Ηράκλειο.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και σε άτομα που θέλουν για πρώτη φορά να γνωρίσουν από κοντά το θεραπευτικό κομμάτι με την ήπια μορφής άσκησης των δύο καταπληκτικών αυτών τεχνών.
Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6947 4448858, 6944 457338

Τοποθεσία
TANGOSALON, Μονής Πρεβέλης 86-88, Ηράκλειο, Κρήτη
Πρόγραμμα
Σάββατο 17.30 – 20.30
Κυριακή 10.30 – 15.30 (με διάλειμμα)
Κόστος συμμετοχής
Σάββατο: 15 ευρώ
Κυριακή: 25 ευρώ
Και οι δύο ημέρες: 35 ευρώ.

Λίγα λόγια για την Λύδια Τυλλιανάκη

Η Λύδια με καταγωγή απο την Κρήτη έχει ξεκινήσει την εντατική της εκπαίδευση στις τέχνες του τάι τσι τσουάν και του τσι κούνγκ απο το 1984 στο εξωτερικό, το Βέλγιο και την Αγγλία.
Από το 1993 διδάσκει την Αθήνα όπου και έχει ιδρύσει το κέντρο τάι τσι τσουάν Νέας Σμύρνης www.taichi.gr

Είχε και έχει την τύχη να δουλεύει με μεγάλους Μάστερ στο Τάι τσι και στο Τσι κούνγκ .Είναι μέλος του Alex Dong Tajichuan Association με κύριο Μάστερ της στο τάι τσι τον Master Alex Dong και στο τσι κούνγκ την Μάστερ Wen Mei Yu καθώς και έχει σχέσεις με πολλούς άλλους επιφανείς δασκάλους.

Σκοπός της είναι να διαδώσει αυτές τις τέχνες και τα οφέλη του εκτός από την Αθήνα και στην πατρίδα της την Κρήτη με σκοπό να έρχεται τακτικά για σεμινάρια στο μέλλον.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι