9ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα: Οι φωτογραφίες

εικόνα άρθρου
Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε το PALAMIDIO CHAMPIONSHIP με αθλητές από όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Το PALAMIDIO CHAMPIONSHIP είναι πια χωρίς καμία αμφισβήτηση μέσα στα μεγαλύτερα διασυλλογικά πρωταθλήματα μαχητικών αθλημάτων που διεξάγονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και μία από τις 5 αθλητικές / πολιτιστικές εκδηλώσεις με τις περισσότερες συμμετοχές, που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα την οικονομική «ένεση» και της τοπικής κοινωνίας.

Αγωνίσματα, προσχεδιασμένης μάχης, τεχνικές αυτοάμυνας από διάφορα στυλ Πολεμικών Τεχνών, Qingda, Point Fighting, Light Contact, και Kick Light συμπεριλαμβάνονταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Συνολικά έδωσαν το παρόν 722 αθλητές (αριθμός ρεκόρ) με 1513 συμμετοχές από 59 σωματεία, ενώ πέρασαν από το γυμναστήριο κατά τη διάρκεια του διήμερου 2500 θεατές περίπου. Το πρωτάθλημα ήταν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδας, του Δήμου Ναυπλίου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.

Αθλητές που διαπρέπουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αγωνίστηκαν μπροστά στους Ναυπλιώτες θεατές και καταχειροκροτήθηκαν. Η διοργάνωση βράβευσε τον αθλητή Καιματζόγλου Μιχάλη της ομάδας Ίκαρος, για την συνεχείς επιτυχίες του τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και επειδή κλείνει την καριέρα του επί Ελληνικού εδάφους στο Ναύπλιο
Κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς διαιτητές της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. και της Π.Ο.Κ. η ιατρική ομάδα Αctionmaid με υπεύθυνο τον Δημήτρη Μπακιρτζή, το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, και οι 50 εθελοντές (γραμματειακή υποστήριξη κτλ) επί δυο ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Mε την παρουσία τους, τίμησαν το πρωτάθλημα, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Αδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Μιχάλης Τριανταφύλλου, και ο Γ. γραμματέας της Π.Ο.Κ. Μανώλης Μαυρομάτης.
Ξεχωριστή ήταν παρουσία του master Gaspar Garcia Lopez για την επέτειο των 20 χρόνων CHOY LEE FUT στην Ελλάδα.

Το μήνυμα στο φετινό Παλαμήδειο ήταν «Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών». Οι εθελοντές του Συλλόγου «Δεσμοί Αίματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», βρίσκονταν και τις δύο ημέρες του Πρωταθλήματος στο κλειστό γυμναστήριο, εξημέρωναν και έγραφαν νέους εθελοντές.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις της πόλης οι οποίοι είναι κάθε χρόνο αρωγοί στην διοργάνωση αυτή.

Όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Νοέμβριο του 2016 στο 10ο PALAMIDIO CHAMPIONSHIP

Επιστολή των διοργανωτών στο Οδηγό.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι