Ο Κιουρεγκιάν ξανά στα ταπί για τoν μεγάλo του έρωτα

εικόνα άρθρου
Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Αρτιόμ Κιουρεγκιάν αγωνίστηκε μπροστά σε ελληνικό κοινό, σε διεθνή διοργάνωση. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της Αθήνας αναμένεται να αγωνιστεί αύριο (17/10), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, που συνεχίζεται στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Θέλω να κερδίσω για την Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο που δεν κατάφερα να πάρω στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Η προετοιμασία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στο γυμναστήριο, πήγε καλά. Γύρισα το ρολόι του χρόνου πίσω και δούλεψα όπως παλιά. Η πάλη για εμένα είναι… αιώνιος έρωτας», δήλωσε ο πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής.
Η διοργάνωση της Αθήνας έχει σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών καθώς στα ταπί του Παλαιού Φαλήρου θα βρεθούν συνολικά περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες από 46 χώρες. «Πολλοί ακούνε αγώνες βετεράνων και νομίζουν ότι είναι εύκολοι. Αν έρθουν στο στάδιο και θα δουν ότι είχαν άδικο. Το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Όλοι οι παλαιστές αγωνίζονται με πάθος για τη νίκη. Όταν έχεις μάθει να διεκδικείς το μετάλλιο όσο χρόνων και να γίνεις αυτό το… μικρόβιο δε θα σου φύγει ποτέ», υπογράμμισε ο Αρτιόμ Κιουρεγκιάν.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: Sportcamp, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Grande Secreto Media Group.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΣΠΟΡ FM 94.6, we24.gr, Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι