Αγωνιστικό σεμινάριο Ταεκβοντό στην Άρτα

εικόνα άρθρου
Ο Α.Σ.Ευκλέας Λευκάδας θα συμμετάσχει με τον εκπαιδευτή της Καββαδία Ευστάθιο, Πλατυπώδη Νικόλαο, Καραγιώργο Ιωάννη και πάνω από 20 αθλητές στο αγωνιστικό σεμινάριο της Άρτας την 18/10/2015 ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την βασική του προετοιμασία για το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, τις διεθνείς αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις.
Το σεμινάριο διοργανώνεται από τον Ευκλέα Άρτας ( με υπεύθυνο τον διεθνή εκπαιδευτή Λώλη Θεόδωρο ( 5 DAN).

Το αγωνιστικό σεμινάριο διοργανώνεται για πρώτη φορά την Κυριακή 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 στο κλειστό Γυμναστήριο Άρτας και ώρα 17:00 ΕΩΣ 21:00 με σκοπό την προετοιμασία των αθλητών για την νέα αγωνιστική σεζόν (2015-2016).

Στο σεμινάριο θα διδάξει ο έμπειρος MASTER Άγγελος Σολδάτος ( 7 DAN) προπονητής πολλών κορυφαίων πρωταθλητών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς και αρχηγός πολλών εθνικών αποστολών επί σειρά ετών στο εξωτερικό.

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί πάνω σε εφαρμογές του σύγχρονου αγωνιστικού TAEKWON-DO ΚΑΘΩΣ και απευθύνεται σε όλους τους αθλητές του TAEKWON-DO ανεξαρτήτως συλλόγου δίνοντας την ευκαιρία στους εκπαιδευτές και τους ασκούμενους να ξεπεράσουν τα taboo που ταλανίζουν το TAEKWON-DO στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Ευκλέα Λευκάδας
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι