Μετάλλια και διακρίσεις για του έλληνες παλαιστές

εικόνα άρθρου
Η συλλογή μεταλλίων για τα ελληνικά χρώματα συνεχίστηκε και σήμερα (15/10) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, το οποίο διεξάγεται στο στάδιο του Παλαιού Φαλήρου. Στην 3η θέση του βάθρου στα 130 κ. (Α κατ.), της ελευθέρας πάλης, ανέβηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νικόλαος Σωτηριάδης. Η Αθηνά Γιαννουσά κατέκτησε χρυσό μετάλλιο χωρίς να… ιδρώσει καθώς δεν υπήρχε αντίπαλος στην κατηγορία της. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Νίκος Σωτηριάδης ανήκουν στον ίδιο σύλλογο. «Είναι μία υπέροχη και μοναδική εμπειρία. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε πολλούς γιατί για να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο χρειάζεται στήριξη. Το αφιερώνω στην ομάδα του Άτλαντα, τους γονείς μου και όλους τους εξαίρετους ανθρώπους που μας δίνουν ενέργεια. Μπράβο στους εθελοντές. Έγινε μία εξαιρετική διοργάνωση, με καλές συμμετοχές που θα τις ζηλεύουν οι ξένοι. Επόμενο ραντεβού του χρόνου στην Πολωνία, με στόχο το χάλκινο να γίνει χρυσό», τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Νίκος Σωτηριάδης πρόσθεσε: «Οι προπονήσεις ήταν σκληρές. Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό. Παίρνουν μέρος δυνατοί αθλητές». Και οι δύο παλαιστές αφιέρωσαν τις διακρίσεις τους στον προπονητή, Παναγιώτη Κόκκινο, ο οποίος έφυγε πριν από ένα χρόνο από τη ζωή.

Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων παλαιστών της ελευθέρας: Κατηγορία Α: 63κ.: Αρθούρος Καλπατσανίδης 5ος, 76κ.: Γεώργιος Βασιλειάδης 15ος. Κατηγορία G: 85κ.: Φίλιππος Σιδέρης 8ος.
Αύριο αρχίζουν οι αγώνες της ελληνορωμαϊκής και θα αγωνιστούν οι: Κατηγορία C: 58κ.: Νικόλαος Τσιακάρας, 85κ.: Παράσχος Δεσκουλίδης, Χρήστος Παγγέας, 97κ.: Χρήστος Δρίβας, 130κ.: Χαράλαμπος Καλτσίδης. Κατηγορία D: 63κ.: Παναγιώτης Καλαϊτσίδης, 69κ.: Ιωάννης Βαλασάκης, 76κ.: Βλαδίμηρος Μακρίδης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: Sportcamp, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Grande Secreto Media Group.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΣΠΟΡ FM 94.6, we24.gr, Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι