Η Ελλάδα υποψήφια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων του 2017

εικόνα άρθρου
Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει, μέχρι στιγμής, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, το οποίο συνεχίζεται στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου. Η Οργανωτική Επιτροπή, καθημερινά, δέχεται νέες αιτήσεις για συμμετοχές, οι οποίες έχουν ξεπεράσει τις 800. Ο κανονισμός επιτρέπει τη δήλωση συμμετοχής μέχρι και την παραμονή του αγώνα. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Είναι, μακράν, η καλύτερη διοργάνωση από όλες τις αντίστοιχες που έχω παρακολουθήσει και καλύτερη από πολλούς παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων. Αυτό δεν το λέω επειδή είμαι Έλληνας. Ίδια άποψη έχει και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζένο Τζένοφ», δήλωσε ο Θοδωρής Χαμάκος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκόσμιας, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παλαιός πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Η χώρα μας έχει ζητήσει να διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων του 2017 και, όπως είπε ο κ. Χαμάκος, έχει πολλές πιθανότητες να το αναλάβει: «Ύστερα από αυτούς τους αγώνες πιστεύω ότι βρίσκεται πολύ κοντά. Το Παγκόσμιο της Αθήνας έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών. Ακόμα έρχονται και δηλώνουν συμμετοχή. Επίσης, έχει εντυπωσιάσει ο ενθουσιασμός και η προθυμία των εθελοντών. Μπράβο σε όλους γιατί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Ενθουσιασμένη είναι και η αποστολή της Αμερικής. Ο Κρις Μπράουν, πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής, δήλωσε: «Η Ελλάδα, η γενέτειρα της πάλης, είναι πανέμορφη. Έχουμε εντυπωσιαστεί από το στάδιο και από την καλή δουλειά που έχει κάνει η ελληνική ομοσπονδία. Έχουν έρθει μεγάλες δόξες του παρελθόντος».

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: Sportcamp, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Grande Secreto Media Group.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΣΠΟΡ FM 94.6, we24.gr, Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι