Σοφά λόγια

Όταν σκέφτεσαι κάτι παρα πολύ πριν το κάνεις, μπορεί να το... ξεκάνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Χάλκινο μετάλλιο ο Αβράμης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης

Χάλκινο μετάλλιο ο Αβράμης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠάληςΤο πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων κατέκτησε ο Κώστας Αβράμης στα 97 κ. της Β’ κατηγορίας, στην ελευθέρα. Η διοργάνωση διεξάγεται στο κλειστό του Παλαιού Φάληρου. Θα ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Κώστας Αβράμης επικράτησε του Γερμανού, Χάρι Σουμάχερ, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα. «Όταν έμαθα ότι θα διεξαχθεί το παγκόσμιο στην Ελλάδα το θεώρησα πρόκληση. Ήρθα να κατακτήσω κάτι που δεν είχα καταφέρει παλιά. Με αυτό τον αγώνα κλείνω την καριέρα μου και θα αφοσιωθώ για να βοηθήσω στη δημιουργία της νέας γενιάς της ελληνικής πάλης», δήλωσε ο αθλητής.

Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων, παλαιστών της ελευθέρας: Κατηγορία C, 76 κ.: Ιωάννης Αθανασιάδης 5ος, 85κ.: Παύλος Σερδαρίδης 12ος, και Παράσχος Δεσκουλίδης 14ος. Σε αυτή την κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο παλαιός αθλητής της εθνικής, Γιώργος Πετρόφ (Πετρίδης), ο οποίος αγωνίστηκε για τη Ρωσία.

Από ελληνικής πλευράς αύριο θα αγωνιστούν οι: Κατηγορία Α, 63κ.: Αρθούρος Καλπατσανίδης, 76κ.: Γεώργιος Βασιλειάδης, 85κ.: Φίλιππος Μαρκάκης, 97κ.: Εμζάριος Μπεντινίδης, 130κ.: Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κατηγορία G, 85κ.: Φίλιππος Σιδέρης ενώ η Αθηνά Γιαννουσά θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στο θεσμό. «Θέλω να κάνω μία καλή παρουσία και να κατακτήσω μία καλή θέση», δήλωσε η αθλήτρια.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: Sportcamp, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Grande Secreto Media Group.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΣΠΟΡ FM 94.6, we24.gr, Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών ΤεχνώνΑναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA MALEH
TCMA
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Olympus
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική