Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το Παγκόσμιο της Αθήνας

Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το Παγκόσμιο της ΑθήναςΜε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 18 Οκτωβρίου, στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Το ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο είναι τεράστιο και καθημερινά, νέες αιτήσεις συμμετοχής καταφθάνουν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής ξεπέρασε τους 700 αθλητές και αθλήτριες από 41 χώρες.

Ανάμεσα στους αθλητές υπάρχουν Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ηπείρων. Στην αποστολή της Γεωργίας ξεχωρίζει ο δύο φορές χάλκινος Ολυμπιονίκης της ελευθέρας (Ατλάντα και Σίδνεϊ), Έλνταρ Κουρτανίτζε. Ο παλαιστής έχει, επίσης, κατακτήσει πέντε μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα (2 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο) και 10 σε ευρωπαϊκά (5-3-2). Παλαιές δόξες του παρελθόντος υπάρχουν και στην αποστολή της Βουλγαρίας. Ανάμεσά τους είναι ο τριταθλητής κόσμου του 1971 στην ελληνορωμαϊκή, Κίριλ Ντιμίτροφ.
Οι πρώτες αποστολές άρχισαν, ήδη, να έρχονται στην Ελλάδα. Σήμερα (9/10) ήρθαν 20 διαιτητές, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο σεμινάριο που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στη χώρα μας (10-12/10). Ο κύριος όγκος των αποστολών αναμένεται στις 11 Οκτωβρίου.

Σπουδαία είναι, και σε αυτή τη διοργάνωση, η προσφορά των εθελοντών. Με μέσο όρο ηλικίας 25-30 βοηθάνε για την άρτια διεξαγωγή, αυτής της τόσο σημαντικής διοργάνωσης που φιλοξενεί η χώρα μας. Η μεγαλύτερη σε ηλικία εθελόντρια είναι 65 ετών, μιλάει επτά ξένες γλώσσες και βοηθάει στην ομάδα που υπάρχει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Sportcamp Group, Grande Secreto Media Group.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΠΟΡ - FM 94.6, we24.gr, Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών.

Αναζήτηση

Αθλόπολις
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική