Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης: Χορηγός επικοινωνίας ο πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

εικόνα άρθρου
Την υποχρέωση να καλύψει το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης βετεράνων, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 18 Οκτωβρίου 2015, στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου, ως χορηγός επικοινωνίας, ανέλαβε ο πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών.

Στο πολύ σημαντικό αυτό γεγονός για την Ελλάδα αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών.Χάρη στον κανονισμό που επιτρέπει την εκδήλωση ενδιαφέροντος ακόμα και μία ημέρα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δέχεται καθημερινά δεκάδες αιτήσεις. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 700 αθλητές και αθλήτριες από 41 χώρες, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Ελλάδα αλλά και οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης αποτέλεσαν μαγνήτη για εκατοντάδες παλαιστές απ΄ όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα η διοργάνωση και, κατ΄ επέκταση η Ελλάδα, να διαφημίζονται με τον καλύτερο τρόπο στις χώρες όπου καλλιεργείται το άθλημα. Προς το παρόν, η μεγαλύτερη αποστολή είναι η αμερικανική. Από τις ΗΠΑ αναμένεται να έρθουν περισσότεροι από 120 αθλητές και συνοδοί. Ακολουθούν το Ιράν με 100 άτομα, η Τουρκία με 90 και η Ρωσία με 60. «Για εμάς αποτελεί τιμή που τόσοι παλαιστές επέλεξαν να έρθουν στη διοργάνωση. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να μείνουν ευχαριστημένοι τόσο εντός όσο και εκτός παλαίστρας ώστε να φύγουν από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας και 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, Κώστας Θάνος.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι Αρμενία, Αργεντινή, Αυστρία, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Καναδάς, Ελβετία, Κύπρος, Τσεχία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Ιράν, Ιταλία, Ιαπωνία, Κιργιστάν, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία, FYROM, Μάλτα, Μεξικό, Μογγολία, Νιγηρία, Νορβηγία, Πολωνία, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Ν. Αφρική, ΗΠΑ και Ελλάδα. Οι πρώτες αποστολές θα έρθουν στην Ελλάδα στις 9 Οκτωβρίου.
Η διοργάνωση διεξάγεται με την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Sportcamp Group, Grande Secreto Media Group.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΠΟΡ - FM 94.6, we24.gr, Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι