Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

20 Υποτροφίες σε αθλητές Ταεκβοντό από την ΕΤΑΝΕ

20 Υποτροφίες σε αθλητές Ταεκβοντό από την ΕΤΑΝΕΗ Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος καθιερώνει για το έτος 2016 Ετήσιες Υποτροφίες στη μνήμη των αθλητών Δήμου Κουτρούμπα, Αντωνία Κουτούζου χορηγούμενες ως οικονομική ενίσχυση σε υποσχόμενους αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικού Ταεκβοντό

Αφορούν:

• 10 υποτροφίες στη μνήμη Δήμου Κουτρούμπα για μαθητές και μαθήτριες Δημοσίου Γυμνασίου (για κάθε δικαιούχο συνίσταται σε εφάπαξ χορήγηση τριακοσίων ευρώ [€ 300] έκαστη).
• 10 υποτροφίες στη μνήμη Αντωνίας Κουτούζου για μαθητές και μαθήτριες Δημοσίου Λυκείου (για κάθε δικαιούχο συνίσταται σε εφάπαξ χορήγηση πεντακοσίων ευρώ [€ 500] έκαστη).

Δικαίωμα αίτησης προς αξιολόγηση έχουν οι ενεργοί αθλητές και αθλήτριες Σωματείων της ΕΛΟΤ με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης και εντάσσονται στα παρακάτω κριτήρια:

• Υψηλή Σχολική ή Ακαδημαϊκή επίδοση.
• Κατάκτηση μεταλλίων σε Πρωταθλήματα της ΕΤΑΝΕ.
• Χαμηλό οικογενειακό εισόδημα (λαμβάνεται υπόψη τόσο το οικογενειακό όσο και το ατομικό εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία).
Σε περίπτωση που περισσότεροι υποψήφιοι πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις, ο/η υποψήφιος/α με το χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα θα επιλεγεί ως υπότροφος.
Επίσης, οι υποψήφιοι/ες δεν επιτρέπεται να λαμβάνουν άλλου είδους υποτροφία.

Οι υποψήφιοι/ες καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι 30 Νοεμβρίου 2015

Για περισσότερες πληροφορείες επικοινωνήστε με την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ)

Δυρραχίου 70, (1ος Όροφος) Σεπόλια Αττικής
2106820112-113
info@etane.gr
Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική