9ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο

εικόνα άρθρου
Για ένατη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών, στο Ναύπλιο, από τα αθλητικά σωματεία του Choy Lee Fut Kung-fu .

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε κατηγορίες Tao Lu, Point Fighting, Qingda, τεχνικές αυτοάμυνας, light Contact και kick Light.

Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μποξιγκ και του Δημοτικού οργανισμού πολιτισμού και αθλητισμού του Δ. Ναυπλίου.

Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 700 αθλητές από όλη την Ελλάδα, (ενδεικτικά αναφέρουμε: Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη Γιάννενα, Αγρίνιο Αθήνα, Σύρο, κ.α) καθώς και σωματεία από την Ρουμανία και την Κύπρο που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Δύο χιλιάδες θεατές και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων θα βρεθούν στην πόλη του Ναυπλίου το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου 2015 για το Παλαμήδειο πρωτάθλημα.

Το γεγονός της συμμετοχής τόσων αθλητών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους θα συνοδεύονται από τους γονείς των, θα βοηθήσει επίσης και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη πόλη .
Ο πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών θα στηρίξει και φέτος τη διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας. Μείνετε συντονισμένοι!
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι