Σοφά λόγια

Κάνε ότι μπορείς με ότι έχεις από εκεί που βρίσκεσαι.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ο δάσκαλος Γιώργος Σταυριανός για το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό

Ο δάσκαλος Γιώργος Σταυριανός για το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών ΤαεκβοντόΣτο τριήμερο υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου για το Ταεκβοντό στην Ελλάδα, το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό (WTF), από τις 28 έως και τις 30 Αυγούστου 2015, παρευρέθηκε ο δάσκαλος του Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός ΄95, Γιώργος Σταυριανός.

Με πορεία πάνω από 30 χρόνια στο Ταεκβοντό και αρκετές διακρίσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο ο Γιώργος Σταυριανός κατέχει σήμερα το βαθμό του 6 νταν. Ο σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α έχοντας αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος και πρωταγωνιστώντας σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είναι ένας εκ των τριών κορυφαίων συλλόγων στην κατηγορία παμπαίδων.

Ο Γιώργος Σταυριανός δήλωσε για το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό:

«Στην γενέτειρα του αθλητισμού και του ολυμπισμού στην αρχαία Ολυμπία, πραγματοποιήθηκε το πρώτο θερινό σχολειό προπονητών ταεκβοντό με σκοπό την καλύτερη κατάρτιση των προπονητών του αθλήματος μας. Ένα υπέροχο τριήμερο γεμάτο γνώση σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε το επόμενο»

Διαβάστε περισσότερα για τη σχολή Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός ΄95

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
KRAV MAGA PERISTERI
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA MALEH
Αθλόπολις
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
JUDO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική