Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ο δάσκαλος Γιώργος Σταυριανός για το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό

Ο δάσκαλος Γιώργος Σταυριανός για το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών ΤαεκβοντόΣτο τριήμερο υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου για το Ταεκβοντό στην Ελλάδα, το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό (WTF), από τις 28 έως και τις 30 Αυγούστου 2015, παρευρέθηκε ο δάσκαλος του Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός ΄95, Γιώργος Σταυριανός.

Με πορεία πάνω από 30 χρόνια στο Ταεκβοντό και αρκετές διακρίσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο ο Γιώργος Σταυριανός κατέχει σήμερα το βαθμό του 6 νταν. Ο σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α έχοντας αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος και πρωταγωνιστώντας σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είναι ένας εκ των τριών κορυφαίων συλλόγων στην κατηγορία παμπαίδων.

Ο Γιώργος Σταυριανός δήλωσε για το 1ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό:

«Στην γενέτειρα του αθλητισμού και του ολυμπισμού στην αρχαία Ολυμπία, πραγματοποιήθηκε το πρώτο θερινό σχολειό προπονητών ταεκβοντό με σκοπό την καλύτερη κατάρτιση των προπονητών του αθλήματος μας. Ένα υπέροχο τριήμερο γεμάτο γνώση σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε το επόμενο»

Διαβάστε περισσότερα για τη σχολή Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός ΄95

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική