Ανοίγουν οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών σε όλη τη χώρα

εικόνα άρθρου
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ανοίγουν οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων σε όλη τη χώρα, φαινόμενο που δείχνει την όρεξη και τον ενθουσιασμό για τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα από τους επικεφαλείς των σχολών αλλά και από τους μαθητές.

Η πολυαναμενόμενη ημέρα, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 , θα συνοδευτεί και από την έλευση νέων προσώπων, υποψηφίων μαθητών που θα παρουσιαστούν για εγγραφές η για τους πιο επιφυλακτικούς για «να ρίξουν μια ματιά». Η δημοσιογραφική κάλυψη της κίνησης που έχουμε , τα μέιλ και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε στον πανελλήνιο οδηγό πολεμικών τεχνών για την ανεύρεση σχολής από υποψήφιους μαθητές έχει ήδη αρχίσει και αυτό μας δείχνει ότι παρά τη χειρότερη πολιτική και οικονομική κρίση που έχει γνωρίσει η Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια η ενασχόληση με αντικείμενα όπως οι πολεμικές τέχνες έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω.

Ο Οδηγός, πιστός στο ραντεβού του θα είναι και φέτος συνδεδεμένος μεταξύ του κόσμου των πολεμικών τεχνών και της κοινωνίας που τον περιβάλλει διαδίδοντας τον όσον το δυνατόν περισσότερο. Πρόθεση και επιθυμία μας είναι, οι προσπάθειές μας να ανοίξουν τις πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών σε όσους αναζητούν ένα αντίβαρο στις δυσκολίες της εποχής μας, να τους συνοδεύσουν στην αναζήτησή τους και να τους προσφέρουν μια διαρκή ενημέρωση και πληροφόρηση για την τέχνη που θα επιλέξουν και για τον χώρο γενικότερα.
Καλή αρχή σε όλους!
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι