Οι νέοι εκπαιδευτές Χαπκίντο της Π.Ε.Χ.

εικόνα άρθρου
Με πέντε νέους εκπαιδευτές , τέσσερις νέες σχολές , εξετάσεις νταν και πιστοποίηση ικανότητας έγινε με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο σεμινάριο της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο για αυτή την σεζόν. Η εκπαίδευση έγινε στην κεντρική σχολή της ΠΕΧ, στην Αργυρούπολη.

Υλη σεμιναρίου : Αναπνευστικές ασκήσεις, Προθέρμανση, Πτώσεις, Οργάνωση προπονήσεων Κινησιολογία ,Βασικές τεχνικές, Αυτοάμυνας .....

Οι επιτυχόντες νέοι εκπαιδευτές είναι : Δήμητρα Διαμαντούλη , Γιώργος Βαφειάδης Α.Σ. Taekwondo Άτταλος Μεταμόρφωσης , Νίκος Φράγκος ΦΛΕΓΩΝ Α.Σ. Taekwondo , Βαγγέλης Σωτηρόπουλος Α.Σ Taekwondo Αργους και ο νέος συνεργάτης για την Ρόδο Γιάννης Αθανασίου MARTIAL ARTS RHODES DOJANG.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν και οι παλιότεροι εκπαιδευτές : Tίνα Πολίτου , Γιώργος Λανάρας και Γιώργος Καλογηρος . Ο εισηγητής των σεμιναρίων Μαστερ Βαγγέλης Θάνος, Πρόεδρος της Π.Ε.Χ και υπεύθυνος για την Ανατολική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή της W.H.F δήλωσε πολύ ικανοποιημένος απο την πρόοδο , το επίπεδο και τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι εκπαιδευτές σε όλα τα σεμινάρια αυτής της σεζόν.

Η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο συνεχίζει σταθερά την υποστήριξη των μελλοντικών εκπαιδευτών της σε όλα τα επίπεδα δήλωσε άλλη μια φορά ο Μάστερ Βαγγέλης Θάνος . Το πρόγραμμα των σεμιναρίων για την επόμενη σεζόν για παλιούς αλλά και για όσους εκπαιδευτές από άλλα συστήματα ενδιαφέρονται θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

Επιστολή της Π.Ε.Χ.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι