Σοφά λόγια

Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω. (Ρητό του Ζεν)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Μεγαλώνει η οικογένεια της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο στην Ελλάδα

Μεγαλώνει η οικογένεια της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο στην ΕλλάδαΜε τέσσερις νέους εκπαιδευτές και τρεις νέες σχολές καθώς και εξετάσεις νταν έγινε με απόλυτη επιτυχία το προτελευταίο σεμινάριο της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο για αυτή την σεζόν το Σ.Κ που μας πέρασε.

Η εκπαίδευση έγινε στην κεντρική σχολή της ΠΕΧ, στην Αργυρούπολη.

Υλη σεμιναρίου :

Αναπνευστικές ασκήσεις, Προθέρμανση, Πτώσεις, Οργάνωση προπονήσεων Κινησιολογία, Βασικές τεχνικές, Αυτοάμυνες, Τεχνικές με μαχαίρι, Τεχνικές με μικρή ράβδο.
Πήραν μέρος οι : Μιχάλης Σκαλτσουνάκης, Κωνσταντίνος Ζαφειριάδης , Δούκας Κωνσταντούλας, Νικόλαος Λώμης, Γιώργος Λανάρας , Βαγγέλης Σωτηρόπουλος , Γιώργος Καλόγηρος, Ανδρέας Μυλωνάς. Οι νέοι εκπαιδευτές είναι: Δήμητρα Διαμαντούλη, Γιώργος Βαφειάδης Α.Σ. Taekwondo Άτταλος Μεταμόρφωσης, Νίκος Φράγκος ΦΛΕΓΩΝ Α.Σ. Taekwondo και ο νέος συνεργάτης για την Ρόδο Γιάννης Αθανασίου MARTIAL ARTS RHODES DOJANG.
Την Παρασκευή έγιναν εξετάσεις προαγωγής Νταν. Στο 2ο νταν προήχθησαν οι εκπαιδευτές : Tατιάνα Μπουλή και Γιώργος Καλόγηρος. Ο εισηγητής των σεμιναρίων της Π.Ε.Χ και υπεύθυνος για την Ανατολική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή της W.H.F δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την πρόοδο και το επίπεδο των εκπαιδευτών.
«Η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο συνεχίζει σταθερά την υποστήριξη των μελλοντικών εκπαιδευτών της σε όλα τα επίπεδα» , δήλωσε ο Μάστερ Βαγγέλης Θάνος . Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις 18 και 19 Ιουλίου 2015.


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Αθλόπολις
Challenger custom sportwear
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική