Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Όλα έτοιμα για τη διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών

Όλα έτοιμα για τη διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών ΤεχνώνΑκολουθεί η επιστολή του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών:

Οι τελικές προετοιμασίες για την ετήσια κεντρική διοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η διοργάνωση η οποία είναι η 12η συνεχόμενη θα διεξαχθεί στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ από 26 έως και 28 Ιουνίου 2015 και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Ιαπωνίας της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ Αλεξανδρούπολης.

Διακεκριμένοι Δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών από τον Ελλαδικό χώρο θα δώσουν το παρών σε όλες τις δράσεις ενώ θα τιμηθούν σχετικά στην μεγάλη βραδιά βραβείων η οποία θα λάβει χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Κεντρικός επίσημος καλεσμένος αυτών των δράσεων θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Mr. Scott Adkins ο οποίος θα επισκεφθεί την Ελλάδα για πρώτη φορά.
Να σημειωθεί εδώ ότι ο Mr.Adkins βρισκόμενος στην τελική φάση της προετοιμασίας του ως «Boyka» για τη νέα του ταινία UNDISPUTED-4 τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν στην Βουλγαρία την Δευτέρα 29 Ιουνίου, θα παραστεί στο μεγαλύτερο μέρος των δράσεων ενώ θα διδάξει και ο ίδιος σε ειδικό σεμινάριο εκπαίδευσης

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση/λεπτομέρεια/πληροφορία σχετικά με το σύνολο των δράσεων καθώς και τις δυνατότητες συμμετοχής σας σε αυτές μπορείτε να επικοινωνείτε με το 697-3013303 (ή) 690-6646658 και το email: info@hekoba.org


Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική